Ekonomija

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!
Objavljeno 15. studenog, 2023.

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.


Tvrtka Eding d.o.o.specijalizirana je za rekonstrukcije i adaptacije objekata hotelskog tipa te izvođenje radova na objektima javne namjene u potrazi je za Inženjerom gradilišta / voditeljem gradilišta (m/ž). Od kandidata očekuju VSS ili VŠS građevinskog smjera te minimalno dvije godine radnog iskustva, poznavanje i korištenje MS Office alata i AutoCAD-a, snalažljivost u radu, razvijen osjećaj za rad u timu te spremnost za rad na terenu po cijeloj Hrvatskoj. Prijave primaju do 3. prosinca.


Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu zapošljava Zaštitara (m/ž) koji će raditi u odjelu tjelesne zaštite. Novom kolegi/ci nude mogućnosti razvoja karijere u kompaniji, stimulativna primanja, rad u smjenama, plaćanje naknade za prekovremeni rad, dodatna stimulacija za ostvareni rezultat. Oglas je aktivan do 30. studenoga. 


Govoriš njemački i želiš raditi od doma? Pridruži se Zeus prima timu, brzorastućoj kompaniji u outsourcing industriji, koja se u posljednje 4 godine uspješno razvija na njemačkom tržištu. Zbog većeg obima posla traže Agent u korisničkoj službi na njemačkom jeziku (m/ž) kojem nude mogućnost napredovanja i izgradnje karijere u međunarodnom okruženju, mjesečni bonusi za postizanje traženih ciljeva, plaćeni trening nakon kojeg je osigurano plaćeno mentorstvo i virtualni tim, dodatni dan godišnjeg za svake 2 godine rada te welcome bonus 200 € nakon 3 mjeseca u timu. Svoj životopis možeš im poslati do 23. studenoga.


Transcom Worldwide d.o.o. u potrazi je za Bid Managerom (m/f) u Zagrebu i Osijeku. Od kandidata očekuju C2 razinu engleskog jezika, kreativnost i inovaciju, dobre komunikacijske vještine, a s druge strane nude mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja karijere, konkurentna primanja te pozitivnu radnu atmosferu. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 24. studenog.


BRILIANT D.O.O. ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU zapošljava Prodavača (m/ž) za rad u trgovini odjećom modne marke Benetton. Od kandidata očekuju SSS (trgovačkog ili drugog odgovarajućeg smjera), poželjno radno iskustvo u trgovini tekstilom, visoki stupanj komunikacijskih vještina te proaktivan pristup radu i odgovornostima. Više informacija o radnom mjestu kao i uvjetima za prijavu potražite u oglasu, a prijaviti se možete do 23. studenoga. 


Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!


Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRADSKA RAZVOJNA AGENCIJA SLATINE

Velik interes za potpore za samozapošljavanje

2

TRŽIŠTE RADA 21. STOLJEĆA

U hrvatskoj gig ekonomiji radi oko 100.000 osoba

3

IZABRANI NAJBOLJI MLADI POLJOPRIVREDNICI U EU-U

Predstavnik Hrvatske David Pejić imao zapažen nastup