TvObzor
ZVJEZDANO-KULINARSKI SHOW “RIBA NA TORTI”

Znaju pjevati, glumiti i zabaviti gledatelje, no znaju li kuhati?
Objavljeno 10. studenog, 2023.

Miroslav Škoro, Lupino, Minea, Borna Kotromanić, Mario Roth, Drele i brojne druge zvijezde kuhat će u najzabavnijoj kuhinji poznatih i slavnih. Poznate osobe koje znaju pjevati, glumiti ili zabaviti gledatelje pokazat će znaju li jednako dobro i kuhati u novom zvjezdano-kulinarskom showu “Riba na torti”, koji s emitiranjem kreće u ponedjeljak, 13. studenoga, na Novoj TV.Pet poznatih osoba pet dana u tjednu izmjenjivat će uloge domaćina i gosta te puštati gledatelje u svoj dom. Svaki od njih trudit će se pripremiti što bolju večeru, no i pobrinuti se za vrhunsku atmosferu ne bi li uistinu impresionirali goste. Upravo će kvaliteta jela i atmosfere biti presudni faktori u međusobnom ocjenjivanju, a natjecatelj s najviše osvojenih ribica na kraju tjednog ciklusa odnijet će titulu pobjednika i najboljeg domaćina tjedna.

Upravo za tu laskavu titulu najboljeg kuhara i domaćina u najveselijem kulinarskom showu natjecat će se brojni zanimljivi sudionici. Među njima će biti Miroslav Škoro, Lupino, Minea, Borna Kotromanić, Mario Roth, Drele i mnoge druge zvijezde iz Zagreba, Rijeke i Splita, koje će osim pozitivne atmosfere gledateljima donijeti i zanimljive recepte. No put do pobjede neće biti nimalo lagan. Sudionici će se morati suočiti s otežavajućim okolnostima koje će im postavljati voditelj i chef Ivan Pažanin, a kako će se snalaziti i tko će osvojiti najviše, a tko najmanje ribica, saznat ćemo na kraju svakog tjedna.

U prvoj epizodi vrata svog doma otvorit će Miroslav Škoro. Poznajemo ga kao kantautora, pjevača, političara i poduzetnika, a preostaje vidjeti kako se snalazi u kuhinji. No kuhanje za četiri gosta njemu ne stvara nervozu. “Spremit ću najiskrenije i najbolje ono što mislim da znam spremiti i nadam se da će ostali uživati u tome. Nemoguće je složiti jelovnik da četvero ljudi bude zadovoljno, no ja sam se potrudio da to jelo bude jedno opće mjesto hrvatske gastronomije”, poručuje Škoro i samopouzdano dodaje: “Bi li nešto tijekom kuhanja moglo poći po zlu? Čisto sumnjam.” Hoće li uspješno probiti led te tko će se u showu pokazati kao pravi kulinarski majstor ne propustite pratiti od 13. studenoga u 18 sati na Novoj TV. D.M.
Možda ste propustili...

U KINA STIGLA HVALJENA DRAMA “MAJKA I SIN”

Filmski dosje imigrantskog iskustva