Tehno
IMAJU ELEGANTAN DIZAJN SA STRAŽNJIM POKLOPCEM MEKE TEKSTURE

Samsung predstavio Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+
Objavljeno 3. studenog, 2023.
Novi Samsungovi tableti Galaxy Tab A9 i A9+ nude najveće zaslone tableta Galaxy A serije dosad, sa zaslonima od 8,7 i 11 inča koji korisnike potpuno uranjaju u njihove omiljene filmove, emisije ili igre. Zahvaljujući brzini osvježavanja od 90 Hz, korisnici Galaxy Tab A9+ mogu doživjeti kinematografska iskustva, igrati videoigre bez kašnjenja prikaza i uživati u impresivnom zvuku s četiri zvučnika koje pokreće Dolby Atmos tehnologija.

Uz hiperbrzu 5G vezu nema potrebe za brigom o prekinutom streamingu dok ste u pokretu. Galaxy Tab A9 ima dva zvučnika i LTE povezivost. Oba tableta imaju elegantan i ujednačen dizajn sa stražnjim poklopcem meke teksture, što ih čini jednostavnima za rukovanje. Galaxy Tab A9 i A9+ donose iznimne performanse i brzinu koje omogućuju korisnicima da postignu više. Uz najveću pohranu i memoriju, Galaxy Tab A serija pruža dovoljno prostora za pohranjivanje dokumenata, izvora inspiracije i više. Nova Samsungova Galaxy Tab A serija također osigurava sigurnost i zaštićenost podataka uz Samsung Knox, nagrađivanu, višeslojnu sigurnosnu platformu.

Galaxy Tab A9 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 189 EUR, a Galaxy Tab A9+ od 265 EUR. Serija dolazi u tri profinjene boje: grafitnoj, srebrnoj i tamnoplavoj. M. Režić