TvObzor
U DRUGU EPIZODU “SUPERTALENTA” STIŽE 11 TALENTIRANIH NATJECATELJA

Najbrojnija grupa ove sezone, ima ih
Objavljeno 29. rujna, 2023.
Bračni par iz Španjolske, Nebur i Manoela (The Shesters), gledateljima će prirediti šokantan cirkuski performans

Nakon što je u prvoj epizodi “Supertalenta” devetero kandidata probilo led svojim točkama, ove nedjelje u show Nove TV stiže 11 novih natjecatelja koji će pokazati svoje talente u području akrobacije, komedije, plesa, iluzionizma, pjevanja i trbuhozborstva.Vesela i razigrana ekipa iz Glazbene škole “Jan Vlašimsky” iz Virovitice svojim će dolaskom u “Supertalent” oboriti rekord kao najbrojnija grupa ove sezone, nakon što se na pozornici pojavi njih 110! “Ovo je najbolji posao na svijetu”, reći će Fabijan čim ugleda grupu nasmijanih lica koja će žiriju pružiti izvedbu za pamćenje.

Svoju ljubav prema cirkusu s gledateljima će ove nedjelje podijeliti Vladyslava Kushnir iz Ukrajine, koja će izvesti akrobatsku koreografiju sa zračnim kolutom. Vlada je završila cirkusku akademiju, a na tu ideju došla je nakon što su joj prijatelji rekli da bi kao cirkuski performer mogla puno putovati. Od tada za sebe kaže da joj je život u dvije torbe. “U mom nastupu ima dosta adrenalina jer zbog samo jedne glupe pogreške možeš pasti”, poručuje Vlada, kojoj će Maja oduševljeno poručiti: “Mislim da je vaš nastup među najboljima koje sam vidjela na ‘Supertalentu’.”

Veseljak Damir Ljubek, član udruge umirovljenika u Dubravi, svojim će humorom i šarmom nasmijati žiri do suza, a Ivan Novogradec, strastveni zaljubljenik u breakdance, podijelit će svoju inspirativnu priču o tome kako mu je ples pomogao prebroditi teške životne trenutke. “Želim roditelje učiniti ponosnima kad vide kako im se sin bori u životu”, kaže Ivan, koji se rodio s bolešću zbog koje se u djetinjstvu često osjećao neprihvaćeno u svojoj okolini.

Nevjerojatni bračni par iz Španjolske, Nebur i Manoela, kao duo pod nazivom The Shesters, gledateljima će prirediti nezaboravan i šokantan cirkuski performans. “Ono što mi radimo, ne radi svatko - ima nas malo na svijetu”, poručuju Nebur i Manoela, a Lara Kim Velić, mlada Slovenka s austrijskom adresom, za svoj audicijski nastup izabrat će vrlo zahtjevnu pjesmu, zbog koje će se žiri zapitati kako je moguće da ima samo 15 godina.

Danijel Kovačević, mađioničar s desetogodišnjim iskustvom, izvest će originalan nastup inspiriran Matrixom. “Očekujem od sebe da ću ljudima pokazati nešto što dosad stvarno nisu imali prilike vidjeti”, najavljuje Danijel, a simpatični Damiano Lopez u “Supertalentu” će ispričati kako je od čistača postao profesionalni plesač. Dok je kao mladić čistio u jednom plesnom klubu, promatrao je plesače i oponašao njihove pokrete. “Jednog dana vidio me je jedan od profesora i rekao mi da želi razgovarati s mojim roditeljima. Malo sam se prepao, no zapravo su htjeli da krenem na njihove satove plesa”, otkriva Damiano, koji u “Supertalent” dolazi na nagovor dobrog prijatelja, no neće plesati, nego će pokazati svoj drugi talent.

Svoje uigrane pokrete pokazat će slovenska plesna skupina Force Celje, a nakon četiri godine u show će se vratiti 24-godišnja Emina Bajtarević, koja je prvi put na “Supertalentu” predstavila svoj talent pjevanja, a ove se godine vraća s nečim što će iznenaditi ne samo žiri nego i gledatelje. D.M.
Možda ste propustili...