Mozaik
POVRATAK ZVIJEZDA DEVEDESETIH

Dance-grupe Colonia, ET i Karma nastupit će ovog listopada u klubu Boogaloo
Objavljeno 21. rujna, 2023.
Dance-grupe ET, Karma i Colonia, koje su na vrhuncu popularnosti bile 1990-ih, nastupit će 13. listopada u zagrebačkom klubuBoogaloo. Krajem 1990-ih i početkom 2000-tih godina plesna scena u Hrvatskoj je procvjetala, a slično će se dogoditi i na tulumu "Flashback - Back To The R‘00ts", najavljuje organizator.

Colonia je nastala 1996. u Vinkovcima, najveću popularnost dosegla je u vrijeme pjevačice Indire Levak, a danas je čine Boris Đurđević i pjevačica Ivana Lovrić. U karijeri je izdala 13 albuma, a iza sebe ima desetke hitova. Neki od najpopularnijih su "Za tvoje snene oči‘, "Oduzimaš mi dah", "Ti da bu di bu da" i "Svijet voli pobjednike".

ET, ili Electro Team, jest dance-sastav osnovan 1987. u Zagrebu, a popularnost je stekao hitovima poput "Tek je 12 sati" i "Ne traži ljubav". U originalnoj postavi bili su Adonis Ćulibrk - Boytronic, Darko Juranović D‘Knock i Vanna. Trenutno postavu čine Ćulibrk i pjevačica Meri Andraković. Prvi su hrvatski bend koji se pojavio na MTV-ju.

Karma je nastala 1999. u Umagu, a osnovali su je Neno i Pipi. Vokalistica grupe je Tara Šušelj. Bend je bio popularan u Češkoj i Slovačkoj, a tijekom karijere nastupao je i u Kini. Na tulumu će prije i nakon nastupa glazbu puštati DJ Xxxtended. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana