Mozaik
STIGAO NOVI TRAILER I POSTER ZA “THE MARVELS”

Tri junakinje spašavaju svemir
Objavljeno 14. rujna, 2023.
Iz Marvela stiže (još jedan) video kojim se promovira novi film smješten u Marvel Cinematic Universe: riječ je o "The Marvels", kod nas preveden kao "Marveli". Ovaj put naglasak je na tome da će se film prikazivati i u IMAX-u, a vrlo kratka najava uključuje i neke nove scene. Uz navedenu najavu stigao je i novi službeni poster kojim se poziva na iskustvo u IMAX-u. Režiju potpisuje Nia DaCosta, a radnja se temelji na Marvelovim stripovima "Captain Marvel", "Monica Rambeau i Ms. Marvel", te služi kao nastavak filmova "Kapetanica Marvel" i "Osvetnici: Završnica". Radnja se preklapa i sa serijama "WandaVision", "Ms. Marvel" i "Secret Invasion".

Priča prati Carol Danvers (Brie Larson), čije se moći zbog nekog razloga počinju preklapati s onima Kamale Khan (Iman Vellani) i Monice Rambeau (Teyonah Parris), tako da će njih tri morati naučiti surađivati kako bi spasile svemir od nove prijetnje. U ostalim ulogama su Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Mohan Kapur i Park Seo-joon.

“Marveli” u svjetska kina premijerno dolaze 10. studenoga, a prema informacijama iz Blitza, u njihovoj distribuciji u hrvatska kina stižu 9. studenoga. T.K.
Možda ste propustili...

OBJAVIO PRIGODNU PJESMU “BOŽIĆ JE PRED VRATIMA”

Davor Radolfi snimio pjesmu s Elvisom Stanićem

ŠIMA JOVANOVAC O ŠIMUNOVU, TV EMISIJI, NASLJEDNICIMA

Moramo imati vjere u zajednički uspjeh i ljubavi prema glazbi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U HRVATSKA KINA STIGAO “JEANNE DU BARRY”, KOJI JE ODUŠEVIO CANNES

Hvaljeni film koji je oživio karijeru Johnnyja Deppa

2

ŠESTI PUT GLAZBENI NOVINARI BIRAJU NAJBOLJE

Dodjela Rock&Off nagrada u Tvornici kulture 2. veljače

3

SHANE MACGOWAN UMRO U 65. GODINI

Preminuo pjesnik i pijanac Poguesa, "jedan od najboljih autora stoljeća"