TvObzor
OBJAVLJENI SU PAROVI I MENTORI 12. IZDANJA POPULARNE ZABAVNO-PJEVAČKE EMISIJE

Kreće nova sezona showa “Zvijezde pjevaju”
Objavljeno 3. ožujka, 2023.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) najavila je da uskoro, od 25. ožujka u subotnjem prime-time terminu na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) počinje proljetna, 12. sezona najzabavnijeg glazbenog showa u nas, otkrivši pritom i tko su pjevački parovi i članovi žirija te sve pojedinosti nove sezone showa “Zvijezde pjevaju”.”Zvijezde pjevaju” predstavljaju, ali i stvaraju zvijezde, trendove i dobre vibracije. Junake emisija vidite svagdje oko sebe, zabavljaju vas i izvan HRT-ovih subota - a tako će biti i ovog proljeća. Još atraktivniji, zabavniji i veseliji čekaju vas na malim i još manjim ekranima od 25. ožujka. Na tim manjim, internetskim ekranima već smo vrlo prisutni - i bit ćemo još i više tijekom ožujka, u iščekivanju prve emisije.

A u subotu, 25. ožujka moći ćete zapjevati zajedno sa sljedećim novosezonskim natjecateljskim pjevačkim parovima koje čine: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, slavni kuhar Ivan Pažanin i ZSA ZSA, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras te glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

Premijerno se kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko, ali ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih već iskusnijih kolega. U novoj sezoni od sedam epizoda HRT i ovaj put donosi osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit ćemo pjesme koje su zvijezdama obilježile život. Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip-hop i baladu. Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

- I ove sezone obećavamo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj, u udarnom terminu subotom na HTV1 - poručuju s HRT-a.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist je Alen Đurica, voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica projekta je Uršula Tolj. Dvanaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo, a moći ćete je pratiti i na HRT-ovu YouTube kanalu, na platformi HRTi kao i na HRT-ovim društvenim mrežama i webu hrt.hr. D.M.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana