TvObzor
NAJGLEDANIJU DOMAĆU SERIJU PRATITE OD PONEDJELJKA DO PETKA NA NOVOJ TV

Nova sezona “Kumova” kreće 6. veljače
Objavljeno 3. veljače, 2023.

Obožavatelji najgledanije domaće serije prošle godine mogu odahnuti, naime, u ponedjeljak, 6. veljače, vraćaju se ‘’Kumovi’’.U prvom nastavku nove sezone popularne serije Nove TV gledatelji imaju priliku vidjeti kako se Macani spremaju za veliko otvaranje nove pumpe. Sve se čini idilično, no Aljoši dobavljač javlja da neće dostaviti gorivo s odgodom plaćanja i Macani su iznenada u neobranom grožđu - moraju otvoriti pumpu na kojoj nitko ne može natočiti gorivo.

Upoznajemo Šimu, moćnu revizoricu kojoj se zakomplicira situacija na poslu kada isplivaju kompromitirajući mailovi iz kojih se vidi kako je namještala reviziju za novčanu nagradu. U ulozi revizorice Šime Mamić gledat ćemo glumicu Marinu Redžepović.

- Duže vrijeme htjela sam se okušati u ovom formatu i napokon se ukazala prilika, pa sam dio casta druge sezone serije. Igram lik Šime Mamić, državne revizorice koja poslom dolazi u Zaglave, ali je i privatno vezana uz mjesto. Bez obzira na intenzivan tempo snimanja, zaista uživam raditi, pogotovo jer sam se u “Kumovima” susrela s fantastičnom glumačkom postavom, od najstarijih do najmlađih. Jako se lijepo slažemo, mnogo radimo i mnogo se smijemo. U svakom mi je smislu ovaj projekt osvježavajuće i sasvim novo iskustvo u odnosu na one kojih sam dosad bila dio. Dosad sam imala scene sa skoro svima, ali najviše s Ivanom Čuićem, koji igra mog partnera. Već smo radili skupa na predstavi u šibenskom HNK-u, jako se dobro poznajemo i iznimno ga cijenim. Koliko sam uspjela popratiti, “Kumovi” su izrazito voljeni od strane publike te se nadam da će tako i ostati. Želim nam svu sreću u daljnjem snimanju - ispričala je Redžepović ususret novoj sezoni.

Zadovoljstvo s atmosferom na setu ‘’Kumova’’ ne krije ni glumac Ivan Čuić: ‘’Jako me veseli što sam dio ove genijalne i već uhodane ekipe. Na setu su svi jako susretljivi i puni podrške. Najveća sreća je moja Marina Redžepović koja igra ulogu revizorice Šime i moje djevojke u novoj sezoni. Marina i ja već dugo se poznajemo i nekako smo još davno kad smo se upoznali međusobno bez ikakvog razloga prozvali ‘kum i kuma’. Tako da nam je jako zabavni da su kum i kuma baš u ‘Kumovima’. Tako da imam sreće da, osim cijele ekipe na kameri i iza kamere, najviše scena imam baš s mojom kumom Marinom, koja osim što je genijalna osoba je još genijalnija glumica i partnerica’’.

Kako će se Šima izvući od otkaza te s obzirom na to da za kaznu dobiva posao revizije u malom mjestu - Zaglavama, kako će se ondje snaći, tek ćemo vidjeti. Hoće li policija vratiti ukradeni auto Gotovcima, kako se Martin i Matija nose s njezinom trudnoćom te brojne druge zaplete donosi prvi tjedan nove sezone popularne serije Nove TV. Zato ne propustite nove nastavke “Kumova”, od ponedjeljka do petka na Novoj TV. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: DEAN ŠKALJAC, FRONTMEN GRUPE GRAD

Funkcioniramo gotovo kao familija, sve što radimo ide vrlo lako

2

PRIKAZUJE SE OD 24. OŽUJKA NA HTV2

Nova britanska krimiserija “Profesor T” u sklopu Krimi petka

3

HRT: OD SUBOTE, 25. OŽUJKA

Osam novih parova u showu “Zvijezde pjevaju”