TvObzor
DRUGA SEZONA "INSPEKTORICE BANCROFT" OD 16. DO 19. SIJEČNJA NA HTV2

Suočavanje s jezivim novim neprijateljem
Objavljeno 13. siječnja, 2023.

Inspektorica Elizabeth Bancroft vraća se kao šefica nove, združene policijske službe. Zaslužila je poštovanje kolega i impresivno je uspješna u borbi s kriminalom pa zbog toga uživa u vrhuncu karijere. No taj uspjeh vrlo je skup jer se zbog njega udaljila od voljenog sina Joea, a pod sve većim je pritiskom i zbog opasnog pakta sa šefom kriminalaca Daanishem Kamarom. Kad strašno dvostruko ubojstvo spoji njezin privatni i profesionalni život, mora se suočiti s jezivim novim neprijateljem. Okružena je prijetnjama sa svih strana, a posljedice onoga što je davno učinila o glavu će joj se obiti posve neočekivano.Drugu sezonu kriminalističke serije “Inspektorica Bancroft” (“Bancroft”) možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka, od 16. do 19. siječnja, na Drugom programu Hrvatske televizije (HTV2) u kasnovečernjem terminu.

U prvom nastavku Elizabeth Bancroft postala je glavna inspektorica, ali to ju je vrlo skupo stajalo u privatnom životu. Nakon što dvostruko ubojstvo rezultira neočekivanim ponovnim susretom, Elizabeth se sukobi s višim inspektorom Jakeom Harperom. Pojavljuju se novi neprijatelji, a stari počinju povlačiti velike poteze. Epizoda se emitira u ponedjeljak, 16. siječnja, u 23.05. U drugoj epizodi u utorak, 17. siječnja, u 23.05 dokazi u istrazi ubojstava odvlače ekipu u jednom smjeru, no nestanak glavnog sumnjivca tjera Elizabeth da pojača vlastitu istragu. Bevan radi na slučaju Kamare, a Walker napreduje u istrazi Bancroftice. Kako se sve više nalazi u škripcu, Elizabeth preuzima kontrolu.

Elizabeth ode predaleko nakon što je jedan sumnjivac previše izazove, pa sad mora birati između profesionalne i privatne lojalnosti. Walkerovo upletanje narušava Bevanovu i Kamarinu suradnju s Elizabeth. Elizabeth ostane bez saveznika i upusti se u opasnu igru mačke i miša. Sadržaj je to trećeg nastavka koji je na rasporedu u srijedu, 18. siječnja, u 22.55. U posljednjem, četvrtom nastavku, oslobođena ograničenja svog položaja, Elizabeth je čvrsto odlučila uloviti pravog ubojicu u svom stilu. Naoružana informacijom kojom bi mogla riješiti slučaj, odlazi ravno u srce osinjaka. U strašnom sukobu prisiljena je na suočavanje s vlastitom najgorom noćnom morom. Epizoda slijedi u četvrtak, 19. siječnja, u 23.05.

Redatelj druge sezone britanske serije “Inspektorica Bancroft” je Lawrence Gough, a glume Sarah Parish, Adrian Edmondson, Adam Long, Yemisi Oyinloye, Lee Boardman, Charlotte Hope, Ryan McKen, David Avery, Jacqueline Boatswain i drugi. D.M.
Posljedice onoga što je Elizabeth Bancroft davno učinila o glavu će joj se obiti posve neočekivano

Možda ste propustili...

JENNIFER LAWRENCE U NOVOJ KOMEDIJI “CURA ZA SVE”

Drska žena i šmokljan u naručenoj vezi

SNIMAT ĆE SE I DRUGA SEZONA “CITADELA”

Druga po redu najskuplja Amazonova serija

KREĆE 27. OŽUJKA U TERMINU OD 20.15 SATI

Znanstveno-putopisna dokumentarna serija “AHA!” na HTV1

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: DEAN ŠKALJAC, FRONTMEN GRUPE GRAD

Funkcioniramo gotovo kao familija, sve što radimo ide vrlo lako

2

PRIKAZUJE SE OD 24. OŽUJKA NA HTV2

Nova britanska krimiserija “Profesor T” u sklopu Krimi petka

3

KREĆE 27. OŽUJKA U TERMINU OD 20.15 SATI

Znanstveno-putopisna dokumentarna serija “AHA!” na HTV1