TvObzor
PRIČA O LJUBAVI I OSVETI S HATICE ŞENDIL U GLAVNOJ ULOZI

Turska serija “Izdaja” uskoro na Novoj TV
Objavljeno 23. prosinca, 2022.

Gledatelji će u programu Nove TV uskoro imati priliku pratiti novu napetu tursku dramsku seriju pod nazivom “Izdaja” (“Iyilik”), koja na male ekrane donosi priču o ljubavi i osveti, a u glavnoj ulozi gledat ćemo Hatice Şendil, poznatu po hit-serijama “Dila” i “Sudbina”.U prvim epizodama ove intrigantne serije gledatelji će upoznati Neslihan i njezinu naizgled savršenu obitelj na kojoj bi joj svatko pozavidio. No iluzija o savršenom životu i sretnom braku nestat će nakon što jedan susret otkrije itekako bolnu istinu, a Neslihan će pod teretom prijevare morati odabrati hoće li napustiti sve, ili će skupiti snagu za najtežu borbu.

Naime, jednoga dana Neslihan spletom slučajnih okolnosti upoznaje djevojku Damlu, s kojom se sprijateljuje te doznaje da je u vezi s oženjenim muškarcem. Vjerujući Damli, koja se predstavila kao bespomoćna i dobra djevojka, Neslihan je naivno odlučuje uzeti pod svoju zaštitu ne bi li joj pomogla da se izvuče iz situacije u kojoj je zaglavila ne znajući da je čovjek o kojemu se radi upravo osoba kojoj najviše vjeruje u životu - njezin suprug Murat. Damla, glumeći ranjivu djevojku, pokušava ući u Neslihanin život i na taj način učiniti sve kako bi razorila njezin i Muratov brak, no on ne želi razvod jer mu je taj brak, između ostaloga, izvor novca i bogatstva.

U “Izdaji”, adaptiranoj prema južnokorejskoj seriji “The Queen’s House”, pratimo odnose između supružnika Murata i Neslihan, njihovo dvoje djece, ljubavnice Damle koja očajnički pokušava osvojiti Murata te Neslihanine majke koja je glava obitelji i koja vodi kompaniju u kojoj je i Murat zaposlen. On je trpi jedino zbog materijalnih razloga, a ona njega jer je Neslihanin muž. Tu se pojavljuje i psihijatar, Neslihanin prijatelj i bivši dečko, koji je još uvijek zaljubljen u nju. Upoznajući Damlu, on u njezinoj situaciji vidi priliku za sebe, pa se udružuje s Damlom kako bi rastavili Neslihan i Murata.

Redatelj je Murat Öztürk, a osim 39-godišnje Hatice Şendil, uloge u novoj seriji imaju Ismail Demirci (Murat), Sera Kutlubey (Damla), Perihan Savaş (Sahika), Sefa Tantoglu (Çinar), Mina Akdin (Nehir), Umut Kaplica (Batu), Pelinsu Karayel (Aysil), Ilayda Aydin (Gizem), Erdem Akakçe (Necati), Özgür Çevik (Koray), Mehmet Aykaç (Sinan) i drugi.

Ne propustite novu tursku dramsku seriju “Izdaja” uskoro na Novoj TV! D. Miklić
Možda ste propustili...

ŠESTA SEZONA SERIJE “INSPEKTOR LYNLEY”

Vrtlog nove istrage ubojstva

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TRAVANJ NA PICKBOX TV KANALU DONOSI PET PREMIJERA

Mjesec britanskih i skandinavskih hitova

2

JAKO DOBRE VIJESTI ZA NAJMLAĐE

Mala sirena u novoj avanturi

3

U NOVOJ NAJAVI SERIJE “DOKTOR WHO”

Ncuti Gatwa putuje kroz vrijeme i prostor