TvObzor
NOVA TV PRATIT ĆE PRVENSTVO KROZ EMISIJE, NA PORTALU TE DRUŠTVENIM MREŽAMA

Najatraktivnije analize, aktualne informacije i javljanja uživo
Objavljeno 17. studenog, 2022.

Svjetsko prvenstvo u nogometu, koje će se od 20. studenoga do 18. prosinca održavati u Katru, Nova TV pratit će kroz sve svoje informativne emisije, na portalu te društvenim mrežama. Uz svakodnevne reportaže i javljanja iz Katra, u kojima će sportski reporteri Dnevnika Nove TV gledateljima donositi najvažnije i najzanimljivije informacije o prvenstvu te približiti atmosferu koja ondje vlada, ljubitelje nogometa očekuju i najatraktivnije analize utakmica hrvatske nogometne reprezentacije.Dio sportske redakcije Nove TV svakodnevno će izvještavati iz Katra; Saša Lugonjić i Vlado Boban kroz reportaže i javljanja uživo donosit će najaktualnije informacije vezane uz reprezentaciju, ali i najzanimljivije priče i atmosferu vezanu uz nogometni događaj godine.

- Na Novoj TV sve je spremno za praćenje jednog od najvećih sportskih događanja. Kolega Boban i ja idemo u Katar, a pripremili smo i analize utakmica koje će donositi Milan Stjelja. Ono što je specifična stvar, ovo je prvo prvenstvo koje se zapravo održava u jednom gradu. I to je dobra stvar jer su nam dostupne sve reprezentacije - najavljuje reporter i urednik Saša Lugonjić.

Uz to, uoči utakmica hrvatske reprezentacije u Dnevniku Nove TV emitirat će se rubrika ‘’Vlado i Stipe predstavljaju...’’, u kojoj će reporterski dvojac Stipe Antonijević i Vlado Boban na zabavan i zanimljiv način predstavljati zemlje protivnike hrvatske reprezentacije. U zagrebačkom će studiju Milan Stjelja, uz gosta sukomentatora Aljošu Vojnovića, za Dnevnik Nove TV detaljno analizirati odigrane utakmice hrvatske reprezentacije uz pomoć najmodernije tehnologije. Riječ je od 3D prikazu terena i igrača kojim će se rekonstruirati ključni trenutci utakmice, a gledateljima će na atraktivan način pojednostavniti taktike igre i rezultate do kojih su one dovele.

Osim u informativnim emisijama, Nova TV Prvenstvo će intenzivno pratiti i na portalu gol.hr, koji će svakodnevno donositi najvažnije informacije iz Katra, od kuda će se javljati nogometni kolumnist Ivica Medo. Donosit će i prijenose konferencija za medije izbornika Dalića i naših nogometaša gdje će se moći čuti najnovije vijesti vezane uz Vatrene.

- Tekstualno ćemo prenosit sve 64 utakmice, od otvorenja 20. studenoga do finala 18. prosinca, a bit će tu i mnoštvo popratnog sadržaja - od kvizova, raznih aplikacija i igara za naše čitatelje - rekao je urednik portala gol.hr Ivan Šimac.

Portal gol.hr već je bogatiji za tematske članke pod nazivom ‘’Repkologija’’, a to je samo uvod u bogat sadržaj što ga je redakcija pripremila. Osim praćenja svih događaja na Svjetskom prvenstvu, čitatelje očekuju mnoge zanimljive aktivacije u sklopu kojih će moći pokazati svoje nogometno znanje i iskustvo, doznati više i birati najbolje trenutke aktualnog, ali i prošlih svjetskih prvenstava, zabaviti se kreiranjem savršenog reprezentativca, a pritom imati priliku osvojiti vrijedne nagrade. D. Miklić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LARA I HRVOJE BANG BANG

U ovih deset godina još nismo izgubili onaj prkos koji te tjera dalje

2

U KINA STIGAO ZNANSTVENOFANTASTIČNI AKCIJSKI TRILER “KREATOR”

Rat između čovjeka i umjetne inteligencije

3

U DRUGU EPIZODU “SUPERTALENTA” STIŽE 11 TALENTIRANIH NATJECATELJA

Najbrojnija grupa ove sezone, ima ih