Dome slatki dome
UTAKMICA U RADU ŠKOLOVANIH PASA U ČEPINU

Pokazali vještine na tragu, u obrani i napadu
Objavljeno 29. rujna, 2022.
Nastupilo je 11 pasa s vodičima koji su odradili sve zadatke po programima, a pehar za Fair play pripao je Zlatku Cvančiću
Kinološko društvo Čepin organiziralo je 11. Regionalnu utakmicu u radu školovanih pasa. Prijavljeno je i nastupilo 11 pasa s vodičima. Priredbu je vodio Kruno Zeman, predsjednik KD-a Čepin, sudio je Nenad Novak, a markirao Vedran Kapelčan. Voditelj pretraživačkih ispita bio je Dražen Kos, a voditelj poslušnosti, obrane i napada Davor Prigl. Pretraživački ispit održao se na hipodromu Konjičkog kluba Čepin, a ispit u poslušnosti, napadu i obrani održao se na poligonu kinološkog društva u Čepinu. Utakmica je bila dobro posjećena, a na kraju se održao i trening uz čobanac.

Prvo mjesto po NP-A programu osvojio je Fran Herceg i Kala iz Siska, po IGP-BH programu Ellany Ipša i belgijski ovčar groenendael Oyford Queen of The Lowlands iz Osijeka, po IBGH-1 programu E. Ipša i graničarski koli New Dream‘s Border Satisfaction, drugo mjesto po IBGH-1 programu pripalo je Zlatku Cvančiću i njemačkom ovčaru Had von Stopfeldorfu iz Čepina. Prvoplasirani po StPr-1 programu je Zdravko Kliček i njemački ovčar Gros von Sico Schwarz Haus iz Križevaca, drugo mjesto po StPr-1 programu osvojio je Igor Širola i mješanka Tina iz Križevaca. Po UPr-1 programu prvi je Saša Uščebrka i belgijski ovčar malinois Frida Heksogen iz Požege. Po GPr-1 programu prvi je Josip Šantorić i mješanka Gia iz Zagreba, po UPr-2 programu Lucija Marenić i mješanac Loki iz Siska, po GPr-2 programu Božidar Božić i belgijski ovčar malinois Poison Des Deux Sabres iz Čepina, a po UPr-3 programu Josip Novak i njemačka ovčarka Didra von der Scheunengasse. Pehar za Fair Play dobio je Zlatko Cvančić. J.Kn.
Možda ste propustili...

KAKO POTAKNUTI CVJETANJE ORHIDEJE

Razlika u temperaturi

DIZAJN: ŠARM SOFE U DNEVNOM BORAVKU

Izbor sofe često izaziva dvojbe

SANSEVERIJA JE SAVRŠENA LONČANICA ZA STANOVE

Pročišćava zrak i vrlo je otporna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DIZAJN: ŠARM SOFE U DNEVNOM BORAVKU

Izbor sofe često izaziva dvojbe

2

SAVJET: ZDRAVO STANOVANJE

Ujutro i navečer dobro prozračiti 10-ak minuta

3

KAKO POTAKNUTI CVJETANJE ORHIDEJE

Razlika u temperaturi