Tehno
NOVI AERO FURNITURE

Spoj stola i pročišćivača zraka za manje sobe
Objavljeno 22. rujna, 2022.
Osim sofisticiranog dizajna, uvelike poboljšava kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru, zahvaljuući naprednom filtriranju

Novi model u obliku stola nasljednik je proslavljenog PuriCare AeroTowera, predstavljenog na CES-u ranije ove godine te uspješno spaja prekrasan komad namještaja i napredan pročišćivač zraka. Donosi dizajn koji se može prilagoditi individualnim željama, pročišćavanje zraka u rasponu od 360 stupnjeva i značajke jednostavne za korištenje. Aero Furniture elegantan je i kompaktan te relativno malen, što ga čini savršenim za manje prostore, poput radne ili jednokrevetne spavaće sobe ili studija. Korisnici mogu birati između različitih boja postolja (Crème Rose, Crème Yellow ili Crème Gray) i oblika ploče stola (okrugli ili ovalni), kako bi ga prilagodili osobnom ukusu i interijeru. Glatka gornja površina tog LG-evog inovativnog novog uređaja može se koristiti za odlaganje različitih predmeta ili ukrasa. Na donjoj strani smještene su praktične kontrole za uključivanje i isključivanje uređaja te reguliranje protoka zraka i ambijentalnog osvjetljenja. U blizini ruba ploče stola i u ravnini s površinom suptilno je smješten niz malih indikatora Wi-Fi povezivosti, kvalitete i jačine strujanja zraka te statusa nadogradnje. Novi Aero Furniture donosi i niz promišljenih značajki za personalizirano korisničko iskustvo, poput ugrađenog bežičnog punjača ili opcije ambijentalnog osvjetljenja koja je dostupna u osam boja te se njome može upravljati s pomoću aplikacije LG ThinQ. U fokusu je dizajna uređaja i održivost, pa su tako komponente izrađene od plastike iz starih kućanskih i elektroničkih uređaja, dok je ambalaža napravljena od materijala za višekratnu uporabu.Osim što ga odlikuje sofisticiran dizajn, pročišćivač zraka uvelike poboljšava kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru zahvaljujući višestupanjskom filtriranju koje kombinira ultrafini filtar, filtar za sakupljanje prašine i filtar za dezodoraciju. Tehnologija UVnano zadužena je za smanjenje količine virusa i bakterija na lopaticama ventilatora i oko njih i do 99,99 posto.

Marin REŽIĆ
Umjetničke dekoracije
U bližoj budućnosti lansirat će se i ograničena izdanja novog pročišćivača zraka - modele čije će stolove krasiti ekskluzivne dekoracije poznatih umjetnika, poput popularnog južnokorejskog slikara Kim Sun-wooa te modele izrađene od novih održivih materijala. “S prilagodljivim dizajnom, naprednim pročišćivanjem zraka i značajkama usmjerenima na korisnika Aero Furniture pomaže stvoriti zdrav i udoban dom po mjeri”, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije Tvrtka nastavlja razvijati inovacije za zdraviji i bolji život. Aero Furniture predstavljen je na sajmu IFA 2022.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IGRALI SMO FAE FARM

Puno više od digitalne farme i vrtlarenja

2

RJEŠENJA TEMELJENA NA UMJETNOJ INTELIGENCIJI

Windows 11 u poboljšanoj verziji 22H2

3

ALGEBRA: TRAINER TALKS KONFERENCIJA

Umjetna inteligencija u obrazovanju