Mozaik
”THE GOOD HOUSE”

Weaver i Kline u novoj komediji
Objavljeno 12. kolovoza, 2022.
Stigla je nova najava za film "The Good House", humorističnu dramu koja će nas odvesti na obale Nove Engleske sa Sigourney Weaver i Kevinom Klineom u ulogama stanovnika obalnog gradića. Weaver se nalazi u ulozi Hildy Good, ironične i dovitljive prodavačice nekretnina čiji korijeni na tom području sežu sve do vremena zloglasnog progona vještica u Salemu, što bi na neki uvrnuti način moglo imati veze s njezinim sve kompliciranijim životom.

Hildy puno pije, što potakne bar jednu intervenciju kod njezine obitelji, i voli sve u svom životu imati u strogim granicama. Uredno i posloženo, jednako kakav je i idilični gradić u kojem živi. No kada se rasplamsa stara ljubav prema dečku iz srednje škole, Franku Getchellu, osjetljiva ravnoteža u njezinu životu odjednom je poremećena i Hildy se mora suočiti s jednom osobom koju je cijeli život izbjegavala: samom sobom.

Film se temelji na istoimenom bestseleru Ann Leary, a prvi je put prikazan još prošle godine na filmskom festivalu u Torontu. Maya Forbes i Wally Wolodarsky zajednički su režirali film, koji će u kina stići 30. rujna. T.K.
Možda ste propustili...

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA STIŽE 24. STUDENOGA

Valentino nakon 20 godina ponovno nastupa u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SPEKTAKL U PARK ŠUMI JANKOVAC

Ukrstili se mačevi, pucale kubure i Turci su opet pali

2

OTKRIVEN NASLOV NASTAVKA

Uskoro “Kraljevstvo planeta majmuna”

3

LEGENDARNI ALBUM DARKA RUNDEKA

Remasterirani album “Ruke”