TvObzor
NOVA BRITANSKA KRIMINALISTIČKA SERIJA NA PICKBOX TV

Uzbudljiva i intrigantna "Nestala kći"
Objavljeno 22. travnja, 2022.

Premijera nove britanske kriminalističke serije “Harlan Coben: Nestala kći” stiže na Pickbox TV kanal 25. travnja, od ponedjeljka do četvrtka, u 21 sat.Kroz osam uzbudljivih epizoda provest će nas Michael C. Hall u glavnoj ulozi, kojeg najbolje poznajemo po kriminalističkoj seriji “Dexter”. Ova fenomenalna serija prepuna šokantnih obrata i intrigantnih misterija stiže iz mašte jednog od najpopularnijih pisaca kriminalističkih romana i trilera, nagrađivanog Harlana Cobena. Nakon smrti supruge, kirurg Tom Delaney (Michael C. Hall) pokušava nastaviti dalje, pogotovo zbog svojih dviju kćeri s kojima se želi povezati. Ponovno gradi svoj život sa svojom novom djevojkom Sophie, no sve se raspadne nakon što njegova 16-godišnja kći Jenny nestane. Tom je očajnički pokušava naći te otkriva intrigantnu mrežu tajni. Od početka do kraja, Safe je zadivljujuća, inteligentna, uzbudljiva i na trenutke teška serija koja će oduševiti sve ljubitelje kriminalističkog žanra. Michael C. Hall, najpoznatiji po ulozi savjesnog serijskog ubojice Dextera, fenomenalan je u ulozi odsutnog oca koji sada očajnički traži svoju kćer.

- Scenarij me odmah privukao, imao sam osjećaj kompleksnosti lika. Čeljust mi je vjerojatno tri puta pala čitajući samo prvu epizodu - rekao je poznati glumac. Kao Amerikanac u britanskoj seriji, Hall ističe kako je česta pojava da Britanci glume američki naglasak, no u seriji je “Harlan Coben: Nestala kći” obrnuto - Hall glumi Britanca, i to fantastično! Uz Halla stoji i nevjerojatno dobra sporedna glumačka postava. Amanda Abbington (“Sherlock”) tumači ulogu detektivke i Tomove djevojke Sophie. Marc Warren (“Band of Brothers”) u ulozi je Tomova najboljeg prijatelja, doktora Petea. U ostalim su ulogama Hannah Arterton, Isabelle Allen i Amy James-Kelly. T.K.
NETFLIX: SERIJE I FILMOVI PREMA 14 ROMANA
Harlan Coben američki je pisac misterija i trilera. Knjige su mu prevedene na 43 jezika i prodao je više od 60 milijuna diljem svijeta. U kolovozu 2018. potpisao je petogodišnji ugovor s Netflixom vrijedan nekoliko milijuna dolara. Prema tom ugovoru njegovih 14 romana bit će adaptirano u priginalne Netflixove serije ili filmove, kojima će on biti izvršni producent. Prva koja je objavljena od tada bila je serija “The Stranger”, prema istoimenom romanu, u siječnju 2020. Od tada su izišle poljska serija “The Woods”, španjolska “The Innocent”, francuska “Gone For Good”, “Stay Close” i - prije nekoliko dana - poljska “Hold Tight”.

Možda ste propustili...

SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆI REGIONALNI GLAZBENI SPEKTAKL

Za manje od tjedan dana počinje jedno od najjačih izdanja EXIT festivala do sada

POČELO SNIMANJE AUDICIJA DEVETE SEZONE “SUPERTALENTA”

Umjesto Janka Popovića Volarića za sudački stol sjeda Fabijan Pavao Medvešek

PARAF OBJAVIO SPECIJALNO IZDANJE KULTNOG ALBUMA

Na vinilu reizdano esencijalnio post-punk ostvarenje “Izleti”

Najčitanije iz rubrike