TvObzor
PICKBOX NOW: NOĆNI POZIVI

Novi policijski serijal s Martinom Freemanom u glavnoj ulozi
Objavljeno 28. siječnja, 2022.

Premijera izvrsne britanske policijske serije “Noćni pozivi” (The Responder) bila je 25. siječnja na streaming servis Pickbox NOW, i to samo nekoliko sati nakon što ju je BBC predstavio u svojoj online videoteci. Serija će krajem veljače biti emitirana i na televizijskom kanalu Pickbox TV.Ako ste mislili da ste već vidjeli sve moguće policijske scenarije, britanska serija “Noćni pozivi” će vas razuvjeriti. Martin Freeman (The Office, The Hobbit) je policajac Chris koji radi noćne smjene i kojem nije problem poslužiti se cigaretama i hranom pronađenom uz žrtve zločina. Ne, to nije satira, serija se temelji na istinitim događajima, izjavio je scenarist Tony Schumacher, koji je 11 godina radio kao policajac i čija su iskustva inspirirala radnju serije.

”Serija Noćni pozivi mi se svidjela jer govori o svijetu gdje će vas nešto na prvu nasmijati, a zatim se pretvoriti u nešto sasvim suprotno”, izjavio je glavni glumac Martin Freeman.

Chris je jedan od onih policajaca koji uvijek prvi dođe na mjesto zločina. Radi sam, nema partnera, i to mu potpuno odgovara jer bi inače morao igrati po pravilima. To je jedna od stvari koja odgovara stvarnosti, naglasio je scenarist Schumacher, koji je uvijek radio sam. Policajci koji su uvijek prvi na mjestu zločina kad je riječ o ubojstvima, često se koriste humorom kako bi se nosili sa surovom stvarnošću. Ipak, Chris je na rubu pucanja te odlazi k psihoterapeutu kojem već u prvoj epizodi povjerava kako strahuje da će biti nasilan prema široj javnosti ili vlastitoj obitelji. Serija želi pokazati sve ekstremnosti policijskog posla - u jednom trenutku pažljivo razgovarate s obitelji koja je izgubila nekoga, u drugom pak obuzdavate nekoga na podu dok mu se derete u lice.

Uspoređujući je s kultnim serijama “Fargo” i “Sherlock”, velika su očekivanja za novu policijsku seriju - stoga uronite u Pickbox kako vam najbolje odgovara - bingeajte sve odjednom na streaming-servisu Pickbox NOW ili krajem veljače pratite nove epizode na Pickbox TV.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MARKO VUKČEVIĆ I ILIJA PEJOVIĆ IZ GRUPE NEON

Zalet koji upravo hvatamo odredit će daljnju sudbinu naše glazbe

2

STIŽE PREQUEL “IGRE PRIJESTOLJA”

Serija “Zmajeva kuća” imat će premijeru u kolovozu

3

GLASNA I DISTORZIRANA STRANA EXIT FESTIVALA

The Exploited se pridružili predvodnicima gitarističkog zvuka