Regija
VELIK USPJEH ORAHOVČANA

Najbolji hrvatski džin ima
destilerija obitelji Kostelac
Objavljeno 25. siječnja, 2022.
S ovom nagradom Kostelčev džin ulazi u najuži krug izbora za najbolji svjetski flavoured gin

Novi veliki uspjeh vrhunskog orahovačkog proizvođača voćnih vina, likera i odnedavno džinova - Destilerije Kostelac! Upravo njegov posebni džin, koji se rađa iz prirodne orahovačke planinske vode, donio je novu veliku nagradu obitelji Kostelac. O čemu se radi, vlasnik destilerije Krešimir Kostelac kaže:- Kao nagrada za naš predani trud koji već punih 16 godina ulažemo u našu obiteljsku destileriju s prestižnog World Gin Awardsa u Londonu stigla je nagrada za vaš i naš omiljeni džin, a to je Best Croatian Flavoured Gin. Jednostavno, naš džin je proglašen najboljim hrvatskim džinom u kategoriji džinova s okusom. To nas čini izuzetno sretnima, jer smo pokazali da osim inovacija u proizvodnji imamo i proizvod najviše kvalitete i okusa potvrđenog od najboljih svjetskih degustatora. Ono što nas dodatno veseli, osvajanjem ove nagrade ulazimo u najuži krug izbora za najbolji svjetski flavoured gin, a rezultate tog izbora dobit ćemo nešto poslije - kaže Kostelac.


- Zahvaljujemo svima, posebno damama koje su svojim poklonima razveselile svoje drage osobe, svima koji prate naš rad na društvenim mrežama i koji su nam poklonili povjerenje kupnjom i konzumacijom našeg najtraženijeg proizvoda Mountain Creek Lady’s Choice Gina. U jedva punih godinu dana, otkako je na tržištu, osvojio je srca svih svojim neodoljivim okusom, dizajnom, a Shimmer Edition i neopisivim svjetlucavim gliterima. Uživajte odgovorno, uživajte sa stilom – rekao je u dahu Kostelac i za kraj opisao što se sve krije u najboljem hrvatskom i europskom džinu.

- Mountan Creek Lady’s Choice je premium craft destilirani džin, prekrasne ružičaste boje te neodoljiva mirisa i okusa. Kao i ostali džinovi iz serije Mountain Creek, Lady’s Choice Gin proizveden je od premium pšeničnog destilata, destiliranog kroz sedam kolona, te meke izvorske planinske vode. Lady’s Choice u svome sastavu ima 29 različitih biljnih vrsta, a karakteriziraju ga arome crvenog voća, ponajprije jagode, maline, kupine i borovnice. Već pri samom otvaranju boce prije kušanja svi se mogu očarati savršeno izbalansiranim mirisom, kojemu je teško odoljeti. Namijenjen je konzumaciji kao samostalno piće ili kao sastojak maštovitih koktela - zaključio je Kostelac.Vladimir Grgurić
2

svjetska priznanja do sada ima orahovačka destilerija

1

godinu je Destilerija Kostelac u intenzivnoj proizvodnji raznih vrsta sjajnih džinova

Svi džinovi obitelji Kostelac proizvode se od čiste izvorske vode koja dolazi s Papuka i Krndije

Možda ste propustili...

USPOSTAVLJAJU SE KONTAKTI I SURADNJA

Od proljeća 2024. bez dugova, idu ulaganja

IZ MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA

Orahovici 4 milijuna za modernu tržnicu

OBRTNIČKO-INDUSTRIJSKA ŠKOLA ŽUPANJA

Budući kuhari, konobari i “fitići” motivirali osmaše

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana