Regija
REKONSTRUKCIJA ZA 1,5 MILIJUNA KUNA

Zgrada Sindikata bit će Društveni centar
Objavljeno 24. siječnja, 2022.
VALPOVOStara i derutna zgrada nekadašnjeg Sindikata u Valpovu uskoro dobiva novi sadržaj. Naime, kako je potvrđeno na službenim stranicama Grada Valpova, potpisan je ugovor o izvođenju rekonstrukcije i prenamjene zgrade bivšeg Sindikata u Valpovu u zgradu Društvenog centra. U postupku javne nabave najpovoljniju ponudu dala je osječka tvrtka Izo Građenje konzalting d. o. o., a za budući novi projekt u zelenom gradu ugovor su potpisali gradonačelnik Matko Šutalo i direktor tvrtke izvođača radova Nenad Bogojević. Ukupna vrijednost radova je 1.561.684,79 kuna.

Podsjetimo, Grad s projektnim partnerima Karašickom Republikom, valpovačkim Društvom Naša djeca, Udrugom osoba s invaliditetom MI i Udrugom mladih Revolucija već provodi projekt pod nazivom “Društveni centar Valpovo”, zahvaljujući kojem je adaptiran i opremljen dio Društvenog centra, u kojem projektni partneri provode svoje aktivnosti, a već su uspostavljeni Program za osobe s invaliditetom, Program za mlade, Program o pravima i zaštiti djece, Volonterski centar i Info-centar za mlade.

”Društveni centar bit će institucija u kojoj će se neprekidno odvijati raznovrsne društvene aktivnosti namijenjene različitim kategorijama građana, a koje otvaraju prostor za aktivno sudjelovanje i razvoj društvenog-kulturnog života i građanske participacije pripadnika lokalne zajednice”, poručili su iz Grada Valpova. L.A.
Možda ste propustili...

”PEACE FOR UKRAINE”

UHDDR prikuplja pomoć za Ukrajinu

6. OCJENJIVANJE VINA SREDNJE ŠKOLE ‘’STJEPAN IVŠIĆ’’

Šampion je Matkovićeva Frankovka Game

SPECIJALNA NAGRADA

GAK oduševio i u Gračanici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DAN OPĆINE JAGODNJAK

Cigan-pečenje na bolmanskom jezeru

2

FLORA ULAŽE 449.000 KUNA

Stigao novi aparat za povratnu ambalažu

3

KOMPLETIRANA OBNOVA SPLAVI NA BOSUTU

Porinuta je lađa za
osobe s invaliditetom