Regija
NA PRIMANJU KOD GRADONAČELNIKA KREŠIMIRA KAŠUBE

Četiri učiteljice i profesor među 515 najboljih u RH
Objavljeno 6. prosinca, 2021.
NAŠICEGradonačelnik Krešimir Kašuba primio je četiri učiteljice i jednog profesora koji su se našli među 515 najuspješnijih u Hrvatskoj u području obrazovanja za proteklu godinu. Gradonačelnik im je čestitao na velikom priznanju i stručnom radu.

Najbolji su našički odgojno-obrazovni djelatnici profesor Goran Hajnal iz Srednje škole Isidora Kršnjavog, učiteljice Ljiljana Kubaša i Jasmina Vidaković iz OŠ kralja Tomislava te Leopoldina Vitković i Alenka Taslak iz OŠ Dore Pejačević. Nagrađeni su za izniman doprinos struci kroz mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima i udrugama, stručne članke, nastavne materijale i obrazovne sadržaje te projekte.Nagrađeni Goran Hajnal zahvalio je gradonačelniku na čestitkama te dao neke prijedloge za poboljšanje suradnje između škola i Gradske uprave. ‘’Vesele nas otvorena vrata Grada gdje se možemo javiti u bilo kojem trenutku s bilo kojim problemom te naći razumijevanje, kao i pokušaj njihova rješavanja. Za kratkoročne i dugoročne školske planove nadam se da ćemo ih u dogledno vrijeme i realizirati’’, rekao je prof. Hajnal.

Na prijmu su bile i Vlatka Zahirović, ravnateljica OŠ kralja Tomislava, i Jasminka Falamić, ravnateljica OŠ Dore Pejačević. S. Fridl
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ĐAKOVU RAST CIJENA NEKRETNINA

Kuće 50-100 tisuća eura,
kvadrat stana do 1600

2

NASTAVLJAJU ULAGANJA U KULTURNU BAŠTINU

Dvorac Janković postaje
Centar za kulturu zdravlja

3

MORAJU SE NAUČITI SOCIJALIZACIJI

Vinkovački šaptač psima: Za ponašanje pasa odgovorni su vlasnici