Regija
HRVATSKI JUDO SAVEZ POKRENUO HUMANITARNU AKCIJU

Džudaši pomažu domovima za djecu
Objavljeno 4. prosinca, 2021.
"Vrijeme uoči Božića često potakne ljude na dodatno pomaganje drugima. Nakon godine velikih rezultatskih uspjeha Hrvatski judo savez pokrenuo je humanitarnu akciju ‘Vratimo osmijeh‘, kojom pomaže domove za nezbrinutu djecu u Lipiku, Slavonskom Brodu i Vinkovcima", stoji u priopćuju iz toga saveza, koje potpisuje glasnogovornik Bruno Blumenschein. Posjećaju da džudo na razini svijeta ima prepoznatljivu uzrečicu "Više od sporta", a humanitarnom akcijom prikupljaju sredstva kojima će se izgraditi važna infrastruktura i nabaviti oprema: dodatna stambena jedinica (dom "Sv. Ana" u Vinkovcima), oprema za bavljenje sportom i druženje (dom Kuća sretnih ciglica u Slavonskom Brodu), senzorna penjalica s antistres podlogom (dom u Lipiku).

Iz Hrvatskog judo saveza pozivaju građane da im se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji jer, napominju, "svaki je iznos vrijedan i velik". D.S.R.
Donirajmo svi, otvoren račun
”Na ovaj način članovi hrvatske judo obitelji, kao i ostatak društva, pokazuju kako ulaganjem u mlade, poticanjem na zajedništvo i fizičku aktivnost kroz kvalitetnu infrastrukturu vraćamo osmijeh u ovim teškim vremenima pandemije, potresa i brojnih drugih izazova”, poručuju iz HJS-a.

Za ovu humanitarnu akciju (do 31.12.) otvoren je poseban račun, IBAN: HR7524070001500015724 (Opis plaćanja: Vratimo osmijeh).

Možda ste propustili...

SURADNJA TURISTIČKE ZAJEDNICE I DJEČJEG VRTIĆA

Mali "suncokreti" crtaju sekvoju

ZA DOTACIJE KLUBOVIMA 1,2 MILIJUNA KUNA

Povećan izravan iznos za sportaše

PRVI POSJET U FUNKCIJI ŽUPANA

Župan Dekanić u posjetu Jarmini

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA VINKOVO DAN OPĆINE TRNAVA I TRADICIJA U VINOGRADIMA

Blagoslov vinograda Nadbiskupije

2

VINKOVČANI SU ZADOVOLJNI

Rođeno 19 beba više nego
u 2020., jedan mali razred

3

OGRANAK MATICE HRVATSKE U VINKOVCIMA

Predstavljena knjiga ''Kad sam ja bio đeca''