Regija
ADVENT U SLATINI

Pripremljeni program bitno je reduciran
Objavljeno 27. studenog, 2021.

SLATINA
Organizatori ovogodišnjih adventskih događanja u Slatini, Grad Slatina, gradska Turistička zajednica i Radio Slatina, velikom su željom i trudom pripremili bogat kulturno-zabavni program. U posljednje vrijeme, međutim, izrazito je nepovoljna epidemiološka situacija u cijeloj zemlji, pa tako i na slatinskom području. Zato pripremljeni program nije moguće održati kako je planirano i bitno je reduciran, ali to ipak ne znači da u Slatini neće biti adventske čarolije.
Advent započinje u nedjelju paljenjem prve adventske svijeće, a u večernjim satima, točnije od 17 sati, građani će moći uživati u gastronomskoj ponudi slatinskih ugostitelja smještenih u kućicama u Parku 136. slatinske brigade, uz odličnu glazbu u režiji lokalne radiopostaje. Grad će biti prigodno okićen, a ovogodišnja novost bit će uređen novi turistički kompleks EPIcentar Sequoia, dom najpoznatijeg stabla u Hrvatskoj i izuzetno mjesto za nezaboravne fotografije.
Ukoliko se epidemiološka situacija stabilizira, organizatori ipak najavljuju poneko ugodno iznenađenje, ali za sada je ipak naglasak na apel sugrađanima i gostima da se pridržavaju svih epidemioloških mjera kako bi što prije izašli iz ove globalne krize i nastavili živjeti kvalitetnije i zabavnije.

Petar Žarković

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODVELA IH U DEMOGRAFSKI PAD

Najduža ulica u RH od 2011.
izgubila je petinu stanovnika

2

PROSLAVA VINCELOVA U POŽEŠKOM KRAJU

Ipak Vincelovo - tradicija neće biti iznevjerena

3

PRED OPĆINAMA OPSEŽAN I SLOŽEN POSAO

Velik je interes za zakup poljoprivrednog zemljišta