Mozaik
ZA SAMO DVIJE I POL MINUTE

Rasprodan koncert Arctic Monkeys u Puli
Objavljeno 26. studenog, 2021.
Koncert britanskog benda Arctic Monkeysa u Areni Pula rasprodan je isti dan kada su u prodaju puštene ulaznice, objavljeno je na službenim stranicama te britanske grupe, a organizatori koncerta ističu da su sve ulaznice otišle u dvije i pol minute. Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa, koji će se u u pulskoj Areni održati 16. kolovoza 2022., puštene su u prodaju jutros u 10 sati isključivo online, a, prema riječima organizatora, dvije i pol minute nakon toga sve su bile ili kupljene ili u procesu rezervacije.

"U ovom trenutku, nažalost, nema više dostupnih ulaznica za koncert", poručili su organizatori Charm Music, Vigna PR i AND Production te dodali da su sretni zbog velikog interesa publike. Na službenim stranicama Arctic Monkeysa navodi se da je koncert u Puli rasprodan, a navalu na ulaznice jutros je potvrdio i distributer Eventim, preko čije su online platforme puštene u prodaju. U objavi na Facebooku istaknuli su da je velik interes stvorio "probleme s autorizacijom kartičnih plaćanja".

Britanski bend Arctic Monkeys svoju europske koncerte usred ljeta, među kojima je i ovaj u pulskoj Areni, najavio je prije osam dana. To je njihov prvi povratak na pozornice nakon turneje Tranquility Base Hotel & Casino, koja je završila 2019. godine. Bend će u ljeto 2022. svirati u Češkoj, Turskoj i Bugarskoj. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana