Regija
VATROGASCI IZ 16 DRUŠTAVA

Obučeni za spašavanje pri tehničkim intervencijama
Objavljeno 23. studenog, 2021.

SLATINA - Na prostorima Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine održana su teorijska predavanja i praktična nastava za operativne vatrogasce koji su se usavršavali za specijalnost 'Spašavanje pri tehničkim intervencijama'.


Edukaciju je otvorila županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus, a uoči ispita polaznike je pozdravila zamjenica predsjednika Vatrogasne zajednice županije Matea Doner. Nastava je održana pod vodstvom voditelja smjene Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba Igora Župančića, a ispit su kandidati polagali usmeno pred ispitnom komisijom u kojoj su bili Igor Župančić kao predsjednik i članice Mateja Fras Venus i Matea Doner.


Ovom edukacijom Virovitičko-podravska županija dobila je 44 vatrogasca koji su obučeni za intervencije tehničke prirode. Vatrogasci koji su uspješno položili ispit dolaze iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Čađavica, Voćin, Pitomača, Noskovci, Gornje Bazje, Dugo Selo Lukačko, Mikleuš, Nova Bukovica, Kladare, Zdenci, Pitomača, Sopje, Bušetina, Turnašica i Otrovanec.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

NA VINKOVO DAN OPĆINE TRNAVA I TRADICIJA U VINOGRADIMA

Blagoslov vinograda Nadbiskupije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POLICIJA IM STALA NA KRAJ

Maloljetni provalnici uhićeni, poslani su u odgojne zavode

2

RIBIČI IZ GRADIŠTA SLUČAJ PRIJAVILI INSPEKTORATU

Traže da institucije utvrde stvarni uzrok novog pomora ribe u Bosutu

3

HGSS-OVKA MARIKA MARIĆ PROBILA LED

Odmor u tišini u srcu Papuka