Sport
UGLEDNO BICIKLISTIČKO DRUŠTVO U OSIJEKU

Potrebno je samo malo strpljenja
Objavljeno 28. rujna, 2021.
Ugledna biciklistička karavana je nakon kratke stanke ponovno u Slavoniji. Pandemija je lani otkazala CRO Race, no ove godine sve je spremno za šesto izdanje utrke, koja starta danas (utorak) u 11.05 ispred osječke konkatedrale, s Trga pape Ivana Pavla II. Biciklisti prvu etapu voze od Osijeka do Varaždina, a potom odlaze na put po cijeloj Hrvatskoj.

Start je ispred konkatedrale, ali biciklisti neće u punom sprintu napustiti grad, nego, prema tradiciji, odvoziti revijalni krug po Osijeku. S Trga pape Ivana Pavla II. krenut će Županijskom ulicom, proći Ulicom Hrvatske Republike, uputiti se prema Donjem gradu pa natrag, preko Trpimirove i Vukovarske do Gundulićeve. Potom nastavljaju svoj put Kanižlićevom do Ulice Josipa Jurja Strossmayera, odakle idu prema Višnjevcu. Sve navedene ulice tijekom prolaska biciklističkog pelotona bit će zatvorene. U Višnjevcu je, iza tramvajske pruge, u 11.25 sati i službeni start utrke. Neke će prometnice nakratko biti zatvorene, a Osječani i svi putnici namjernici koji u utorak prijepodne budu u gradu na Dravi mole se za malo razumijevanja i strpljenja. Umjesto nervoze zbog čekanja, bilo bi lijepo da stanu uz cestu i pozdrave karavanu.

Nakon polaska iz Osijeka pred biciklistima je 237 kilometara duga etapa do Varaždina, a proći će kroz Valpovo, Donji Miholjac, Suhopolje, Viroviticu... I. Li.
Možda ste propustili...

DINAMO PODBACIO U 3. KOLU SKUPINE H EUROPSKE LIGE

Za Dinamo u Beču ništa nije bilo dobro

KUP HRVATSKE ZA NOGOMETAŠICE

Balić zabila sedam od osječkih 13 pogodaka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSIJEK NIJE POBIJEDIO "CRNE" OKRUGLIH 20 GODINA

Donedavno nezamislivo, a sada realno, Topčagić ispred Miereza

2

SJEĆANJE NA SUSRET S HRVATSKIM DRAGOVOLJCEM IZ 2014. GODINE

Večer u kojoj je Đozla spasio Osijek

3

NAJLAKŠA, ALI I NAJTEŽA UTAKMICA ZA BIJELO-PLAVE

Gostima gori pod petama i suludo je očekivati da će sami od sebe pasti pred favoritom