TvObzor
HBO: PREMIJERA NOVE SERIJE "TRAČERICA"

Skandalozni životi manhattanske elite
Objavljeno 24. rujna, 2021.

Nova Max Original serija “Tračerica” (Gossip Girl) imat će premijeru 26. listopada na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prvih šest epizoda. Istog dana, u HBO GO ponudu stiže i svih šest sezona originalne hit serije “Tračerica” iz 2007. godine.Novu seriju razvio je Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, gotovo desetljeće nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, gdje je nova generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora.

Uranjajući natrag u skandalozne živote manhattanske elite, serija istražuje koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – razvili otkad smo posljednji put tračali na stubama Meta. Ali iako su se vremena možda promijenila, drama je bogatija nego ikad prije.

U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez i Jason Gotay. Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski. Dvije epizode režirala je Karena Evans, a seriji se pridružio i dizajner kostima iz originalne serije, Eric Daman.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

VELIKI KINOHIT KOJI JE DIRNUO GLEDATELJE

Film "Toma" stigao je i u hrvatska kina

ADELE U INTERVJUU ZA DVA IZDANJA "VOGUEA"

Shvatila sam da, dok vježbam, ne osjećam tjeskobu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKI VOKALNI SASTAV AKVAREL

Komunikacija, poštenje i povjerenje osnova su svega

2

VELIKI KINOHIT KOJI JE DIRNUO GLEDATELJE

Film "Toma" stigao je i u hrvatska kina

3

ECHO & THE BUNNYMEN

Raskošno orkestrirana post-punk psihodelija