Učionica
PROFESSOR EMERITUS EKONOMSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U OSIJEKU

Prof. dr. sc. Slavica Singer dobitnica Europske nagrade za poduzetničko obrazovanje
Objavljeno 18. lipnja, 2021.

Profesorica Slavica Singer, professor emeritus Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, dobitnica je ovogodišnje nagrade The European Entrepreneurship Education Award.

Nagradu dodjeljuje Sten K. Johnson Centar za poduzetništvo s Lund University School of Economics and Management, Lund, Švedska, od 2012. godine. Nagrada se dodjeljuje svake godine pojedincima ili organizacijama koji su doprinijeli razvoju sveučilišnog poduzetničkog obrazovanja u Europi. Svrha je nagrade višestruka: naglasiti važnost podučavanja u području poduzetništva (u Europi), dalje stimulirati i promicati inovativne metode podučavanja u tom području te raširiti najnovija postignuća u poduzetničkom obrazovanju među znanstvenicima, istraživačima, profesorima, kreatorima politika, praktičarima i svim drugim dionicima uključenim u poduzetničko obrazovanje na sveučilišnoj razini.

Profesorica Slavica Singer prepoznata je kao osoba koja ima ključnu ulogu u razvoju lokalnog i nacionalnog poduzetničkog ekosustava i poduzetničkog obrazovanja, u resursima vrlo oskudnom okruženju. Kao što i povjerenstvo za dodjelu nagrade navodi, profesorica Slavica Singer velika je promicateljica mladih istraživača u području poduzetništva i daje važan doprinos znanstvenoj zajednici Europe u istraživanju poduzetništva.

Sveučilišni glasnik
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RANG-LISTE JESENSKOG UPISA

Najpoželjnija - gluma

2

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU

Riječi dekana fakulteta i pročelnika odjela

3

ODLIKAŠ DO ODLIKAŠA

Pandemija ostavila traga na ocjenama, ali je svaki drugi učenik ipak prošao sa pet