TvObzor
POČELE SU AUDICIJE ZA MASTERCHEF

Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović novi su članovi žirija
Objavljeno 11. lipnja, 2021.

Produkcija Nove TV počela je s audicijama za jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu – popularni MasterChef. S nestrpljenjem se očekuje nova sezona, a ona će donijeti i brojna iznenađenja. MasterChef predstavlja tako i nove članove žirija koji će kandidatima svojim strastvenim pristupom prenijeti svoja znanja i ljubav prema kulinarstvu, ali i staviti ih pred brojne izazove. Ti izazovi počinju već ovih dana na audicijama nove sezone. Mnogi su u ovom razdoblju probudili svoju volju za kuhanjem, a o čemu svjedoči čak dvije tisuće pristiglih prijava, no samo će stotinjak kandidata dobiti priliku pristupiti snimanim audicijama te predstaviti sebe i svoj talent.Tri različita karaktera, tri chefa koji će nas voditi kroz novu sezonu MasterChefa svestrani su chefovi – Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Chef Melkior Bašić stažirao je u Michelin restoranima u Bordeauxu, u Francuskoj. Odrastao je uz oca, uglednog chefa Silvia Belužića, a kroz dvanaestogodišnji rad u uglednoj konzultantskoj tvrtki naučio je sve tajne vrhunskoga kulinarstva. Radna iskustva stjecao je u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu kao food consultant i instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane. Član žirija MasterChefa postaje i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastroscene, chef Stjepan Vukadin. Rano je shvatio da je kuhanje ipak njegov životni poziv. Nakon rada u nekoliko vrhunskih restorana 2017. Vukadin postaje chef kuhinje u poznatom splitskom restoranu Zrno Soli. Damir Tomljanović chef je s bogatim iskustvom u domaćim i inozemnim hotelima i restoranima. Osim uspješne karijere kao chef, Tomljanović radi i kao konzultant za rad u ugostiteljstvu te kao profesor gastronomije u ugostiteljskim školama i na veleučilištima, uživa u radu s mladima koje želi potaknuti da nastave pozitivnu evoluciju gastronomije.

U doba pandemije mnogi su se primili usavršavanja svoga kulinarskog talenta i vještina, no što je sve potrebno da se postane i natjecatelj nove sezone MasterChefa, i tko će sve dobiti priliku kročiti u vruću MasterChef kuhinju gdje će se nastaviti natjecanje, borba za glavnu nagradu i titulu sljedećeg hrvatskog MasterChefa, tek ćemo vidjeti.


Možda ste propustili...