Mozaik
OSJEČANKA NASTUPA NA CMC FESTIVALU

Noelle u novoj energičnoj
pjesmi poručuje “Ne laži”
Objavljeno 13. svibnja, 2021.

Nakon velikog uspjeha koji je postigla sa svojim prvim hit-singlom "Halo", koji je izvela u suradnji sa ZETZ-om i kojim je osvojila vrhove top-lista, rasplesana Osječanka Noelle predstavlja pjesmu "Ne laži".

I ovaj put radi se o energičnoj plesnoj pjesmi s kojom će se publici predstaviti na CMC festivalu. Zarazna melodija refrena i fraza "ne laži", koju čujemo ili na koju pomislimo gotovo svakodnevno, na prvu ulaze u uho i teško ih je istjerati iz glave. Pjesmu objavljuje Menart, a potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). Za aranžman i modernu pop-produkciju zaslužan je Ivan Zečić (ZETZ).

 

 Noelle je, slijedeći svjetske trendove, odlučila svoju glazbu obogatiti zvukom s kraja devedesetih. Producent i autor pjesme "Ne laži", ZETZ, spojio je taj svima poznati zvuk s modernim zvukom današnjice. Na taj je način pjesmi udahnuo dašak nostalgije te je istodobno pjesmu obogatio brojnim asocijacijama na Noelleine glazbene uzore. Pjesma "Ne laži" tako je postala zvučnim vremeplovom koji slušatelje na nekoliko minuta odvodi u vedru prošlost koje se uvijek lijepo sjetiti. Pjesma "Ne laži", osim po zvuku, ističe se i po neobičnoj poruci koju prenosi. Naime, tekst pjesme govori o stvarnim i čestim životnim iskustvima u kojima se svaka osoba može prepoznati. Zanimljivo je kako ta priča do sada nikada nije ispričana na ovaj način. Gotovo se svakodnevno susrećemo s lažima, pa makar i onima najistinitijima. Lažu nam ljudi koje ne poznajemo, lažu nam političari, ali lažu nam i znanci i prijatelji. Često je baš svima jasno da netko laže, ali se nitko toj osobi ne usudi reći da prestane lagati. Noelle u ovoj pjesmi poručuje upravo to i obraća se svima koji su nam lagali, a kojima nismo imali snage reći: "Ne laži".

- Pjesma “Ne laži” opisuje stvarnu životnu situaciju u kojoj se našao gotovo svatko od nas i s kojom se svatko može poistovjetiti. Sjetite se koliko ste puta bili u situaciji da ste svjesni da vam netko laže, a vi se toj osobi to ne usudite reći. Toleriranjem nečijih laži prešutno dajemo poticaj da nam i dalje nastave lagati. Ova je pjesma na neki način poruka svima da ne prelaze preko laži, nego da jasno i otvoreno kažu “Ne laži”. Jako sam sretna što Vam mogu predstaviti svoj novi singl “Ne laži” s kojim ću nastupiti na CMC festivalu u Vodicama - izjavila je Noelle.

Tanja Kvorka
SLUČAJNI SUSRET
- CMC festival ostao mi je u jako lijepom sjećanju jer se upravo u Vodicama rodila ideja o početku moje pjevačke karijere. Taj slučajan susret sa ZETZ-om totalno je promijenio moj život i donio mi uspjeh o kojem nisam mogla niti sanjati. Pjesma “Halo” bila je moj prvi singl i odmah je zasjela na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR TOP 40. Kako sam do tada bila potpuno nepoznata izvođačica, time je taj uspjeh postao još veći. To je bila potvrda da je ZETZ napravio odličnu pjesmu i savršeno pogodio ukus publike. Ipak, prema prvim komentarima na pjesmu “Ne laži”, usuđujem se pomisliti kako će ona proći još bolje od prethodne. Svi su nam rekli da smo napravili korak naprijed, a to nam je bio i cilj. Iskreno, to me čini najviše sretnom. Ovom prilikom posebno zahvaljujem svim dragim ljudima na radijskim postajama koji su nam pružili potporu i koji su pjesmu “Halo” toliko rado emitirali. To nam jako puno znači i daje nam poticaj da nastavimo još bolje i jače - poručila je Noelle.
Možda ste propustili...

50 IZVOĐAČA NASTUPILO NA CMC FESTIVALU U VODICAMA

Mia je dobila nagradu CMC televizije za hit festivala "Sretan put"

KOBAN POKUŠAJ RUŠENJA REKORDA

Poginuo američki kaskader Alex Harvill

ZA DEVETEROZNAMENKASTU SVOTU

Guetta prodao svoje pjesme

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

50 IZVOĐAČA NASTUPILO NA CMC FESTIVALU U VODICAMA

Mia je dobila nagradu CMC televizije za hit festivala "Sretan put"

2

KOBAN POKUŠAJ RUŠENJA REKORDA

Poginuo američki kaskader Alex Harvill

3

ZA DEVETEROZNAMENKASTU SVOTU

Guetta prodao svoje pjesme