Osijek
PROGRAM NOSI ŠEST ECTS BODOVA

Online ljetna škola na Sveučilištu u Pečuhu
Objavljeno 4. svibnja, 2021.
Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku pozvalo je zainteresirane studente da se prijave za stipendiju za online ljetnu školu Sveučilišta u Pečuhu u okviru CEEPUS projekta. Sveučilište u Pečuhu organizira online ljetnu školu koja će se održati od 25. lipnja do 2. srpnja 2021. godine, a rok za prijavu je 16. svibnja 2021. godine.

Program “EUtopia 2021-27? Vizija i misija Europe”, intenzivna je, ali vrlo zanimljiva ljetna škola koja propituje mjesto i ulogu Europske unije u nastupajućem vremenu od 2021. do 2027. godine.

Vrlo aktualne teme, kao što je globalna pandemija i post COVID-19 era, bit će jedne od tema, isto kao i pitanje kako se Europska unija može politički i ekonomsko oporaviti nakon ove globalne zdravstvene krize. Ljetna škola donosi šest ECTS bodova, a održavat će se na engleskom jeziku i na platformi Microsoft Team.

Stipendija CEEPUS-a pokriva sve troškove participacije ljetne škole, kao i sudjelovanje u različitim društvenim aktivnostima za vrijeme trajanja programa ljetne škole.

Na program se može prijaviti preko aplikacije do koje se može doći preko poveznice na stranici Sveučilišta u Osijeku www.unios.hr, a više informacija može se potražiti na https://summerschool.pte.hu/.V.T.
Možda ste propustili...

INICIJATIVA OPĆINE BILJE, KRC-A BILJE I MLADIH

Besplatne instrukcije za osnovce

IVAN RADIĆ, DRAGAN VULIN I MATE JURČEVIĆ ZA PAMPAS NAJAVLJUJU

Napravit će i Retfalu na Dravi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MIRA I DRAGUTIN KERŽE OBNOVILI BRAČNE ZAVJETE

Pozlatili 50 bračnih godina

2

DA PUKNEŠ K’O KOKICA: PRIČA O ZAKUPU POVRŠINA KOD ZOO-A

Tko je tu lud? S jedne strane ograde
najam 4620, s druge samo 800 kuna!

3

ENTUZIJAZAM I UPORNOST

Kreativci iz Gacke osnažuju kulturu već deset godina