Regija
ŽUPANIJA FINANCIJSKI POMAŽE

Potpora orahovačkim udrugama
Objavljeno 4. svibnja, 2021.

I orahovačke gradske udruge dobile su lijepu čestitku za dan grada. Naime, župan virovitičko-podravski Igor Andrović uručio je ugovore o financiranju i potpori udrugama koje su prošle na županijskom natječaju. Predstavnicima udrugama župan je poželio uspjeh u daljnjem provođenju aktivnosti.

- Riječ je o natječaju koji Županija svake godine raspisuje za donacije udrugama i evo, dosta ih je prošlo i s područja Orahovice. Udruge su bogatstvo društva, promiču društvene aktivnosti svake općine, grada, ali i cijele Virovitičko-podravske županije te im je svaka pomoć potrebna u cilju još boljeg i kvalitetnijeg provođenja aktivnosti, rekao je Andrović.

Povjerenik Vlade RH za grad Orahovicu Saša Rister zahvalio se Županiji i županu Androviću na brizi i za udruge s područja grada.

 - Naše udruge su vrijedne i rade odlične projekte koji promoviraju ne samo grad nego i županiju i zato mi je drago da ih je i Županija prepoznala. Udruge su naša velika vrijednost i zato treba ustrajati u pomaganju bez obzira čime se bave jer svaka od njih je kotačić koji pridonosi razvoja grada i dobrobiti za naše sugrađane,  zaključio je Rister. V.G.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VINKOVAČKA TRŽNICA DOBIT ĆE NOVI IZGLED, ALI U DRUGOJ FAZI

Nakon 48 novih štandova tržnica će biti natkrivena, a dobit će i zatvoreni dio

2

BOKŠIĆ - NAJMLAĐE NASELJE U ŽUPANIJI

Najveći događaj u selu nedjeljna je sveta misa

3

INTERVJU: ERIK MUNK NEZAVISNI KANDIDAT ZA NAČELNIKA OPĆINE BILJE

Za kandidaturu je prikupio čak 1052 potpisa podrške mještana općine Bilje