Regija
NA PRVOJ FIŠIJADI ČETIRI EKIPE

Ekipa Ciglin osvojila je kotlić od 20 litara
Objavljeno 4. svibnja, 2021.
SLADOJEVCIU povodu Međunarodnog praznika rada članovi Temeljnog ogranaka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci, na čelu s predsjednikom Petrom Derdićem, organizirali su 1. natjecanje u kuhanju fiša.


Prva fišjada održana je u novouređenom prostoru iza vatrogasnog doma u Sladojevcima, gdje su sredstvima iz Programa malih komunalnih akcija Grada Slatine izgradili nadstrešnicu s pečenjarom, koja je ujedno i službeno otvorena. Realizaciju ovoga projekta i općenito rad udruge pohvalili su gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić i pročelnik Krunoslav Šarabok, koji su najavili i daljnju suradnju i potporu.


Prosudbena komisija koju su činili Dragutin Perčić, Vladimir Bubaš i Robert Turkalj ocijenila je uzorke i jednoglasno odlučila da je od četiri ekipe koje su sudjelovale u natjecanju najbolji fiš skuhala ekipa imena Ciglin, koja je tako osvojila 1. mjesto i kotlić od 20 litara.
Osvajači drugog mjesta dobili su kotlić od 16 litara, trećeplasirana ekipa dobila je kotlić od šest litara, a posljednja ekipa morala se zadovoljiti zahvalnicom.


Petar Žarković
Možda ste propustili...

LOKALNI IZBORI U ŽUPANJSKOJ POSAVINI

Svi (grado)načelnici u lovu na novi mandat

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VINKOVAČKA TRŽNICA DOBIT ĆE NOVI IZGLED, ALI U DRUGOJ FAZI

Nakon 48 novih štandova tržnica će biti natkrivena, a dobit će i zatvoreni dio

2

BOKŠIĆ - NAJMLAĐE NASELJE U ŽUPANIJI

Najveći događaj u selu nedjeljna je sveta misa

3

INTERVJU: ERIK MUNK NEZAVISNI KANDIDAT ZA NAČELNIKA OPĆINE BILJE

Za kandidaturu je prikupio čak 1052 potpisa podrške mještana općine Bilje