Osijek
OD 4. DO 7. SVIBNJA

Počinje šesti EFOS tjedan za mlade
Objavljeno 4. svibnja, 2021.
Studentska udruga ERUDIO ove godine organizira šesti zaredom Europski EFOS tjedan od 4. do 7. svibnja. Događaj se odvija pod sloganom "Iskoristi znanje i mogućnost, budi budućnost". Sama tema temelji se na mladima i njihovim mogućnostima. Zbog globalne situacije događaj će se prva tri dana odvijati preko online platforme Zoom, a posljednjeg dana bit će live prijenos s Ekonomskog fakulteta u Osijeku, sukladno sa svim propisanim mjerama.

Događaj je besplatan te su svi zainteresirani sudionici dobrodošli. U projektu će sudjelovati razni gosti predavači, a više o tome možete saznati na društvenim mrežama udruge (Facebook, Instagram i LinkedIn). Gotovo svako predavanje nosi sa sobom vrijedne nagrade, a najaktivnije sudionike očekuje nagradno putovanje unutar Hrvatske.

Udruga ERUDIO, puna naziva Udruga studenata – EU informacije, mogućnosti i održivost, osnovana je pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku krajem 2016. Djelovanje udruge usmjereno je na širenje informacija o Europskoj uniji i mogućnostima koje se nude članstvom u Europskoj uniji uz razmišljanje u smjeru održivog razvoja. Provedbom radionica, kvizova, panela, okruglih stolova, simulacija te organizacijom Europskog EFOS tjedna cilj je udruge djelovati društveno odgovorno te tako poboljšati kvalitetu života zajednice. Svečano je otvorenje u utorak u 10 sati. V.T.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MIRA I DRAGUTIN KERŽE OBNOVILI BRAČNE ZAVJETE

Pozlatili 50 bračnih godina

2

DA PUKNEŠ K’O KOKICA: PRIČA O ZAKUPU POVRŠINA KOD ZOO-A

Tko je tu lud? S jedne
strane ograde najam 4620,
s druge samo 800 kuna!

3

ENTUZIJAZAM I UPORNOST

Kreativci iz Gacke osnažuju kulturu već deset godina