Crna kronika
BROJNE POŽARNE INTERVENCIJE ZA VIKEND

U Dalju izgorjelo 13 ovaca, a u Grabovcu planula kuća
Objavljeno 2. svibnja, 2021.
Buran je bio vikend u Slavoniji i Baranji. Tako su u prvim satima subote vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dalj intervenirali u svom selu. Kako izvještava PU osječko-baranjska, oko 1.30 sati došlo je do požara na natkrivenoj staji za ovce 48-godišnjaka. Požar je brzo lokaliziran, a potom i u potpunosti ugašen. Osim štete na staji, nažalost, u požaru je smrtno stradalo i 13 ovaca. Ukupna šteta cijeni se na oko 15.000 kuna. Policija nastavlja s istraživanjem.

Policija je izvijestila i o požaru koji je u petak izbio u Grabovcu, u Baranji. Oko 23 sata izbio je požar u obiteljskoj kući 66-godišnjakinje. Požar su nakon dojave ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Beli Manastir i Dobrovoljnih vatrogasnih društava Čeminac i Grabovac. Pregledom mjesta događaja utvrđeno je da je požar izazvala električna grijalica. U ovom požaru, srećom, nitko nije ozljeđen, a nastala materijalna šteta iznosi oko 100.000 kuna.

Osječki su profesionalni vatrogasci u petak imali vatrenu uvertiru u prazničnu subotu. Netko od sugrađana podcijenio je moć vatre, pa su vatrogasci JVP-a Grada Osijeka morali gasiti požar nastao zbog roštilja. Vatrogasci Belišća gasili su požar na deponiji smeća u Belišću, a vatrogasci iz Beketinaca prali su kolnik u svom selu. M.Bu.
Možda ste propustili...

PLAĆA KAZNU I OSTAJE BEZ VOZAČKE DOZVOLE

Selom jurio 118 kilometara na sat

KRAĐA "TEŠKA" DESETKE TISUĆA KUNA

Lopov iz kamiona ukrao spremnike s herbicidom

NESREĆA S MATERIJALNOM ŠTETOM

Sudar po dva automobila i kamiona na obilaznici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana