Regija
OBILJEŽEN DAN OPĆINE ČAČINCI

Odana počast poginulim braniteljima i umrlim vijećnicima
Objavljeno 17. travnja, 2021.

Načelnik općine Čačinci Mirko Mališ i njegov zamjenik Alen Jurenac te članovi posljednjeg saziva općinskog Vijeća na čelu s predsjednikom Tomislavom Tomićem, polaganjem su aranžmana i paljenjem svijeća kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, u središtu Čačinaca, obilježili Dan općine.

-S obzirom na epidemiološke mjere ove godine nismo bili u mogućnosti obilježiti naš Dan općine na uobičajen način, ali odradit ćemo to dostojanstveno i ponosno. Zato smo se okupili kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima kako bi odali dužno poštovanje i počast svima koji su položili živote za slobodno nam Hrvatsku. Isto tako odali  smo počast i našim umrlim vijećnicima te svima onima koji us na bilo koji način učinili našu općinu boljom, a nisu više među nama. Na kraju ovoj mandatnog razdoblja zahvaljujem se svim vijećnicima na konstruktivnom i marljivom radu  za dobrobit općine, a svima koji ulaze u novu političku borbu želim puno sreće na predstojećim izborima. Nadam se i vjerujem kako ćemo se i dalje kvalitetno družiti i zajedno raditi kako bi našu općinu još više unaprijedili i osigurali našim mještanima ugodan i siguran život. Svim mještanima  od srca želim sretan Dan općine – rekao je načelnik Mirko Mališ.

Nazočnim vijećnicima obratio se i predsjednik općinskog vijeća u posljednjem mandatu Tomislav Tomić:
-Prije svega moram se zahvaliti svim vijećnicima u proteklom sazivu na zaista predanom radu, smatram da nam je mandat prošao ugodno u suradnji i radu kroz koji smo zajedno težili boljitku  življenja na području naše općine. Vjerujem kako ćemo taj trend pozitivnog razvoja općine nastaviti i dalje i svim mještanima općine želim sretan Dan općine – zaključio je Tomić.           

Vladimir Grgurić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POČELA KRUŽITI NEOBIČNA PRIČA

HDZ Valpovo: Kamo je nestao vol TZ-a Grada?

2

ZA KOMUNALNU INFRASTRUKTURU PREDVIĐENO 3,4 MILIJUNA KUNA

U selima uskoro nove ceste, nogostupi, rasvjeta, igrališta

3

SONJA SABO OBNAVLJA REKREACIJSKU AKCIJU

Nakon 30-ak godina nastavlja
djedovo “Kretanjem zdravlje”