Regija
DAN OPĆINE ČAČINCI

Odat će počast braniteljima i pomoći Petrinji
Objavljeno 16. travnja, 2021.
ČAČINCI - Općina Čačinci proslavlja Dan općine, a život općine najbolje predstavlja načelnik Mirko Mališ. On je na čelu općine 16 godina i od nje je napravio općinu urbanog stila koja korača k mjestu europskog štiha. Ove godine proslava Dana općine neće biti uobičajena jer epidemiološke mjere to ne dopuštaju.

- Središnji sadržaj je paljenje svijeća i polaganje vijenaca kod spomen-obilježja braniteljima u središtu Čačinaca, što ćemo učiniti uz vijećnike iz posljednjeg saziva. Ovaj dan smo posvetili onima koji su dali život za Hrvatsku i općinu Čačinci - kaže Mališ, dodavši kako će Dan općine biti povod i za humanitarnu akciju

- U suradnji s Gradom Orahovicom i općinama Zdenci i Crnac, na naš Dan općine vozimo u Petrinju materijal za popravak dvije uništene kuće u potresu jer želimo pomoći ljudima kojima je to najpotrebnije i ovim putem zahvaljujem svim našim sumještanima, gospodarstvenicima i obrtnicima koji su pomogli u ovoj akciji koju smo pokrenuli prije nekoliko mjeseci. Pomoć ide u grad Petrinju i mjesto Nebojan, a kasnije ćemo uputiti još jednu pomoć u mjesto Veliki Šušnjar, također jednoj obitelji kojoj je pomoć itekako nužna – kaže Mališ. V.G.
Možda ste propustili...

HRVATSKA PČELARSKA SLUŽBA 112 U VSŽ-U

Odlutale rojeve pčela uklanjaju i zbrinjavaju

BOKŠIĆ - NAJMLAĐE NASELJE U ŽUPANIJI

Najveći događaj u selu nedjeljna je sveta misa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POČELA KRUŽITI NEOBIČNA PRIČA

HDZ Valpovo: Kamo je nestao vol TZ-a Grada?

2

ZA KOMUNALNU INFRASTRUKTURU PREDVIĐENO 3,4 MILIJUNA KUNA

U selima uskoro nove ceste, nogostupi, rasvjeta, igrališta

3

SONJA SABO OBNAVLJA REKREACIJSKU AKCIJU

Nakon 30-ak godina nastavlja
djedovo “Kretanjem zdravlje”