Mozaik
DRUGI MJESEC ZAREDOM OSVAJAJU TITULU ZA PJESMU “JEDAN NA JEDAN”

Zabavni hit mjeseca
ožujka za Dumančića i Joy
Objavljeno 14. travnja, 2021.
Jedan na jedan ipak je na dva - već drugi mjesec zaredom Denis Dumančić i grupa Joy osvajaju titulu Zabavnog hita mjeseca ožujka.

- Pozdrav svima od grupe Joy i mene. Zahvaljujemo publici i Hrvatskoj diskografskoj udruzi što su nam drugi mjesec zaredom dodijelili titulu Zabavnog hita mjeseca ožujka za pjesmu "Jedan na jedan". Drago nam je da vas pjesma još uvijek zabavlja i naša preporuka je da se zabavljate i dalje uz našu pjesmu "Jedan na jedan" - rekao je Dumančić.

Ova ljubavna pjesma koju je izdao Croatia Records ima zaraznu melodiju koja lako ulazi u uho, a Denis je ponovno pokazao da je njegov glas prikladan za sve glazbene žanrove. Kao što već znamo, za tekst pjesme zaslužni su i Denis i Fayo, za aranžman pjesme Boris Đurđević, a videospot je radio Tomislav Pović. Spot tvore estetski ugodni kadrovi koji prikazuju grad Zagreb tijekom i nakon zalaska Sunca. Denis Dumančić je, osim suradnje s grupom Joy, ostvario još suradnja s domaćim glazbenicima, a neki od njih su Mejaši, s kojima surađuje na pjesmi Nova godina (Croatia Records). Veselimo se budućim Denisovim novim suradnjama.

Zabavni hit mjeseca prosinca otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU na DMC televiziji, koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova kroz cijeli mjesec. Uz Denisa Dumančića i Joy na listi su se našli i Ljubavnici, Učiteljice, Antonija Šola, Tina Vukov, Domenica, Luka Basi, Klapa Rišpet, grupa Vigor te mnogi drugi. Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MISS UNIVERSE OTPUTOVALA NA FLORIDU

Na svjetskom izboru
u haljini s ogledalima

2

U DVORANI GRADSKOG KAZALIŠTA “JOZA IVAKIĆ” U VINKOVCIMA

Večeras 21. Tamburaški memorijal Hrvoja Majića

3

FESTIVAL 13.- 20. LIPNJA

ZagrebDox 2021. Osebujne i važne priče sjajnih autora