Mozaik
VINIL-IZDANJE “THE BEST OF VATRE”

Ivan Dečak: Vatra je
izdala svoju prvu ploču
Objavljeno 13. travnja, 2021.
Članovi grupe Vatra pripadaju generaciji koja je odrastala slušajući glazbu na pločama, kasetama i radiju. Kada su, kažu, objavili svoj prvi album "Između nas" 1999., izišao je na kaseti i CD-u, ali u svakom bi razgovoru govorili "objavili smo prvu ploču".

- Ostalo nam je to u rječniku, ali što je još važnije, ostao je negdje duboko u nama trajno zabilježen taj topli, pucketavi zvuk vinila. Drago nam je da nakon 21 godine postojanja Vatre možemo konačno reći: objavili smo ploču! - poručuje Ivan Dečak u povodu objave "The Best of Vatre" na LP-u. Dostupan je na Dallas Web shopu, Dallas Music Shopu Rijeka te u ostalim glazbenim prodavaonicama. Uz objavu vinila, Vatra ima još jedan razlog za slavlje - nedavno objavljeni singl "Vidi kako se smiješ" od samog početka emitiranja nalazi se pri samom vrhu, a posljednja dva tjedna čvrsto drži prvu poziciju na Top 40 listi.

- Zahvaljujemo svim glazbenim urednicima koji puštajući naš najnoviji singl, nadam se, prenose dozu optimizma i na slušatelje. Poželio sam se ljudskih osmijeha, bezbrižnih druženja, putovanja, koncerata. Iskreno se nadam da razvučene osmijehe nećemo još dugo gledati samo na pohranjenim fotografijama u našim mobitelima i kompjuterima, već da ćemo uskoro svi zajedno pjevati i smijati se na sav glas na nekom koncertu, u kazalištu ili na sportskim borilištima. Naš novi singl "Vidi kako se smiješ" poziva vas sve zajedno da ostanete u pjevačko-smijačkoj formi! - poručio je Dečak. T.K.
Možda ste propustili...

NA SPLITSKOM LJETU 6. KOLOVOZA

Huljićeva pop-misa imat će premijeru u Splitu

OBJAVLJEN NOVI SET IZVOĐAČA ZA FESTIVAL

EXIT: Među 20 novih imena našla se i Amira Medunjanin

LEGENDA I MLADA NADA UDRUŽILE SU SVOJE GLASOVE

Gabi i Ana otpjevale su “Pjesmu”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MISS UNIVERSE OTPUTOVALA NA FLORIDU

Na svjetskom izboru
u haljini s ogledalima

2

U DVORANI GRADSKOG KAZALIŠTA “JOZA IVAKIĆ” U VINKOVCIMA

Večeras 21. Tamburaški memorijal Hrvoja Majića

3

FESTIVAL 13.- 20. LIPNJA

ZagrebDox 2021. Osebujne i važne priče sjajnih autora