TvObzor
NOVE EPIZODE HIT-SERIJE ‘’LUD, ZBUNJEN, NORMALAN’’ NA NOVOJ TV

(Ne)zgode omiljene i netipične obitelji Fazlinović
Objavljeno 9. travnja, 2021.

Od iduće subote, 10. travnja, na Novoj TV počinju novi nastavci omiljene serije “Lud, zbunjen, normalan”. Serija koja privlači sve generacije gledatelja s novim epizodama vratila je neke stare likove koji su ostavili pečat hit-seriji. Šefika, kućna pomoćnica, u novim je nastavcima dominantnija, čvršća, a njezina riječ sada mnogo više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratiti ćemo glumicu Jasnu Žalicu.
U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića. Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prijevare, čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija, koju tumači glumica Tatjana Šojić, i dalje vodi San Remo, a kroz njega, kao i kroz samu sezonu ove gledane serije, proći će i čitav niz epizodnih karaktera. Osim Šefike, gledatelji će moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni - Čome, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri Jelene, koju utjelovljuje sjajna Katarina Marković.

Ne propustite pogledati kakve zgode i nezgode u novim epizodama najpopularnije humoristične serije čekaju ovu netipičnu obitelj.
Najčitanije iz rubrike