Tehno
GH200 I GH300

Nove AOC gejming slušalice
Objavljeno 2. travnja, 2021.
Svaki gejmer koji ima iskustva u igrama žanra multiplayer shooter složit će se da je zvuk jednako važan kao i slika. Zvuk visoke kvalitete nije važan samo u FPS naslovima, već i u svim žanrovima, primjerice u pričama temeljenima na akcijskim/RPG igrama, kako bi se uživalo u epskim zvučnim zapisima i razumljivim dijalozima, te u trkaćim ili simulacijskim igrama, kako biste čuli detalje svakog dijela vozila. AOC-ove slušalice GH200 i GH300 opremljene su 50 mm neodimijskim driverima, nudeći frekvencijski opseg od 20 Hz do 20 kHz i rade s impedancijom od 32 Ω (± 15 %) za optimalnu kvalitetu zvuka.


Gejmeri će cijeniti i odvojivi mikrofon za komunikaciju sa svojim timovima u igri ili u VoIP softveru kao što je Discord/Teamspeak. Mikrofon se može namjestiti u svim smjerovima, a može se optimalno prilagoditi udobnosti i razini zvuka. S frekvencijskim rasponom od 100 Hz do 10 kHz, koji odgovara onomu ljudskog govora, on filtrira buku na vrlo niskim i vrlo visokim frekvencijama kako bi pružio jasnu kvalitetu zvuka i govora. Zahvaljujući dizajnu savršeno prilagođenim za uši, vanjski zvukovi poput glasnih ventilatora računala ili ulične buke ne ometaju igrača, dok jastučići za uši od umjetne kože i memorijske pjene osiguravaju ugodnu upotrebu tijekom dugih sati. Vanjski poklopac s metalnom mrežicom jamči trajnost slušalica, dok prilagodljivi čelični klizač povezuje fleksibilnost za bilo koju veličinu glave i optimalno raspoređuje težinu.


AOC GH300 dolazi s USB kabelom od 2 m. Zahvaljujući njegovoj virtualnoj mogućnosti 7,1 surround zvuka, gejmeri mogu točno odrediti odakle dolazi zvuk u igri, povećavajući mogućnost za odgovarajuću reakciju ili za uživanje u filmovima dok se osjećaju potpuno uronjeni u priču. AOC GH200 i GH300 bit će dostupni od svibnja 2021. po cijeni od 319, odnosno 419 kn. M.R.
Možda ste propustili...

DIO HUAWEIJEVE PLATFORME ZA DISTRIBUCIJU APLIKACIJA

Bolt u AppGalleryju pokreće i Bolt Food

IGRAČI SE SUOČAVAJU S NASILNIM, NOVIM SVIJETOM

Brutalni otvoreni svijet igre Days Gone dolazi na PC 18. svibnja

SMANJENJE EMISIJE STAKLENIČKIH PLINOVA

Lenovo se pridružio inicijativi Science Based Targets

Najčitanije iz rubrike