Osijek
OSJEČKI OGRANAK „SNAGE SLAVONIJE I BARANJE” PREDSTAVIO KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA

Šišljagić: Želim Osijeku vratiti status metropole koja mu pripada
Objavljeno 16. siječnja, 2021.

Vladimir Šišljagić na konferenciji za novinare održanoj u subotu u prostorijama ogranka Snage Slavonije i Baranje za grad Osijek, predstavio se kao kandidat za gradonačelnika grada Osijeka. Naglasivši kako gradonačelnik mora biti osoba s imenom i prezimenom, Šišljagić je rekao kako je razlog za kandidaturu bila osobna tjeskoba, tuga i revolt zbog deprimirajućeg stanja u gradu koje predugo traje.
Na upit hoće li se u nastojanju za mjesto gradonačelnika prikloniti tzv. velikim strankama, Šišljagić kaže kako na izbore želi izići bez trgovanja, kalkulacija, dogovora i kompromisa. Jedina potpora koju želi je potpora sugrađana. 
Na kandidaturi za gradonačelnika ispred osječkog ogranka „Snage Slavonije i Baranje” predstavljeni su i član predsjedništva osječkog ogranka stranke mag. kiparstva Drago Stojaković, potpredsjednica ogranka prof. Željka Fuderer Levak, tajnik i član osječkog ogranka Božidar Šnajder, zamjenica predsjednika stranke Zvjezdana Tuma Pavlov te predsjednik osječkog ogranika Marijan Ivić. Za odnose s medijima bit će zadužen novinar Robert Valdec. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NASLJEĐE AKTUALNE GRADSKE UPRAVE

Ostavit će nam zakasnjele projekte i lažna obećanja

2

NIŠTA OD SAJMOVANJA DO DALJNJEGA

Bez Sajma antikviteta i Proljetnoga sajma, pa čak i Autotržnice

3

PROSTOR ZA ŠETNJU, REKREACIJU I UČENJE

Hrvatske će šume sagraditi Poučnu stazu pokraj Kopike