TvObzor
DRUGI SINGL BENDA ELIXIR

Najbolja - zabavna pjesma modernog aranžmana
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Hrvatski boy bend Elixir, kako su ih nazvali na samom početku karijere, imaju novi hit. Pjesma “Najbolja” na prvu ulazi u uho, a i ovaj put za tekst i glazbu zaslužan je Mario Regelja iz popularnih Ljubavnika. Dečki su odlučili još jednom dati povjerenje ovome sve poznatijem tekstopiscu, a za aranžman je bio zadužen Borna Biondić.

Elixir je ovaj put u svoj spot uključio i Anu Usmiani, prijateljicu koja se prvi put našla u ulozi glumice, ali i u zagrljaju pjevača Marka koji je preko noći postao omiljen među mnogobrojnim djevojkama.

“Mnogo poruka dobivamo od djevojaka. Društvene mreže zbilja su odličan pokazatelj kako nas je publika prihvatila, a mi se samo nadamo da nijedna djevojka neće biti ljubomorna na glumicu iz spota, jer tu je riječ samo o scenariju. Mi i dalje volimo i poštujemo sve svoje obožavateljice koje nas svakodnevno podržavaju”, otkrio je Marko Petaj, pjevač grupe Elixir.


Naime, dečki su nakon prvog singla “Teško te zaboravljam” osvojili brojna ženska srca, ali i top-ljestvice budući da je pjesma odlično prošla kod publike, ali i radijskih urednika. Govore to i brojke, pa prvi singl ima više od 150 tisuća pregleda na YouTubeu, dok je spot za pjesmu “Najbolja” u manje od 24 sata već na putu do prvih deset tisuća. Spot je sniman u Rogaškoj Slatini, a režirao ga je i ovoga put Matija Škalić.

Podsjetimo, uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan za bubnjevima, Karlo Zaplatić na basu i Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Epitet boy benda nisu dobili jer svi pjevaju, nego zato što su već sada omiljeni među brojnim djevojkama. Elixir se predstavlja kroz zabavnu glazbu i moderne aranžmane, a svojim pjesmama upravo taj žanr žele vratiti na tron domaće glazbene scene.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

DOKUMENTARNA SERIJA

Sedam svjetova, jedan planet

POSPREMANJE STANA ILI KAKO NAJBOLJE PROVESTI VIKEND KOD KUĆE

Vol(j)i me onako kako nikad nisi vol(j)ela

Najčitanije iz rubrike