TvObzor
NOVA TV: FARMA MORE I MASLINA

6 novih stanara dolaze uzburkati strasti
Objavljeno 16. listopada, 2020.

Večerašnja epizoda showa “Farma More i Maslina” donosi uzbudljiv dvoboj u kojemu će snage omjeriti Marina i Sanja te tako pokušati izboriti svoj ostanak na farmi. No, dok će svi farmeri biti u areni, na imanje će doći nepozvani gosti te jedna divlja zvijer.

Kristina Penava, Josip Šečić, Zoran Mikulandra, Andrijana Lukanec te duo Bruno Cmrk i Dubravko Čačija tako će postati novi stanari najpoznatijeg imanja u Hrvatskoj. ‘’Jedva čekam ući u Farmu! Ulazimo ja i moja Petrunjela, moj vepar, jer smo se naviknuli jedno na drugo’’, kazao je Zoran, a i ostatak novih farmera jedva čekaju da počne njihova avantura. ‘’Mi, kao novi farmeri, možemo preuzeti vođenje farme!’’, složili su se. Farmeri u areni ne slute što ih čeka, stoga će biti zanimljivo vidjeti kako će reagirati kada na farmi ugledaju nove stanare - hoće li ih prigrliti, ili će ih, pak, doživjeti kao prijetnju?

Andrijana Lukanec je rođena u Wipperfürthu, u Njemačkoj, gdje je živjela do svoje šeste godine, a sada živi u mjestu Jalkovec, pokraj Varaždina, gdje radi kao njegovateljica starijih i nemoćnih osoba. Za sebe kaže da je marljiva, vedra i pozitivna osoba koja je uvijek spremna pomoći, spretna i okretna u kuhinji, a od svojih mana ističe impulzivnost. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što je ostala vjerna i dosljedna sebi, svojim principima i načinu života. Ističe kako ju zastrašuju agresivni ljudi, a odbijaju uobraženi. U slobodno vrijeme voli čitati ljubavne romane, pjevati i kuhati.

Kristina Penava javnosti je poznatija kao Kristina Mandarina. Rođena je u Rijeci, odrasla na Rabu, a kao glavni događaj koji je utjecao na njezin život navodi iznenadnu popularnost kada je snimljena na radnom mjestu, štandu s mandarinama. Za sebe kaže da je darežljiva, poštena, iskrena i uvijek spremna pomoći, a od svojih mana navodi tvrdoglavost. Veseli se ulasku u Farmu te kaže: ‘’Spremna sam na veliki trud i rad, na strpljenje i učenje. Ja sam iskrena i bez glume.’’ Kristina uživa u putovanjima te svako slobodno vrijeme iskoristi za putovanje i odmor.

Duo Dubravko Čačija i Bruno Cmrk u Farmu ulaze kao par, a javnosti su poznatiji kao Krešo i Roki. Oni su prije svega zabavljači, kažu kako se po cijele dane bave – humorom. Na originalan način sinkroniziraju smiješne videoklipove koji dostižu veliki broj pregleda na njihovoj Facebook stranici. Dubravko je po struci upravni referent, dobitnik nagrade za najboljeg amaterskog glumca, radijski voditelj, glumac u reklamama. Bavi se seoskim turizmom, vinogradarstvom, poljoprivredom. Bruno je autor stranica Moto 55 i Krešo snimaj. Najviše voli raditi kao stand up komičar i voditelj evenata i koncerata. S Dubravkom je vodio doček nogometaša na glavom zagrebačkom trgu.

Josip Šečić dolazi iz Rijeke i veseli se ulasku u Farmu te navodi kako ima znanja o stočarstvu i ratarstvu, posjeduje natjecateljski duh i odličnu fizičku spremu. Radio je kao slastičar, pekar, kuhar, konobar i trgovac, a trenutačno je nezaposlen te pomaže roditeljima oko poslova na selu. Sebe opisuje kao radišnu, zabavnu, emotivnu i iskrenu osobu koja je pravi prijatelj, zna slušati druge i udijeliti dobre savjete. Kao svoje nedostatke navodi naivnost po pitanju ljubavi - dva razvoda braka s istom osobom te razdražljivost na nepravdu.

Zoran Mikulandra dolazi iz radničke šibenske obitelji, radi od svoje 13. godine. Imao je svoj obrt s 18 godina, a sada se bavi dostavom. Dio godine živi na imanju u Bilicama od kojega želi napraviti ranč i ostaviti ga u nasljedstvo, a dio godine živi u stanu u Šibeniku. Cijeni umjetnost, ljepotu, poeziju te smatra kako je emocija važan dio života. Na Farmu ulazi zajedno sa svojim veprićem Petrunjelom. Smatra kako druge farmere može mnogo toga naučiti o poslovima na imanju i o životinjama. Ima brojne životinje, a bavio se i uzgojem raznih pasmina.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike