Regija
U PETAK I SUBOTU KOD ŠKOLE

Prvi put u Donjem Miholjcu igra se međunarodni turnir PRO 3 x 3
Objavljeno 4. srpnja, 2024.
DONJI MIHOLJAC - Donji Miholjac će 5. i 6. srpnja biti domaćin 3. izdanja međunarodnog turnira u košarci PRO 3 x 3 Tour 2024. Riječ je o međunarodnoj seriji turnira u košarci 3 x 3 (3 na 3 igrača), koja se ove godine igra od prve polovine svibnja do sredine kolovoza. Na turniru igraju mnogi poznati i kvalitetni košarkaši iz Hrvatske i inozemstva.



Turnir ulične košarke održava se u deset hrvatskih gradova, a Donji Miholjac ove je godine prvi put domaćin. Košarkaški turnir u Donjem Miholjcu održat će se na igralištu postavljenom pokraj nastavno-sportske dvorane Osnovne škole ‘‘August Harambašić‘, a prve utakmice na rasporedu su u petak, 5. srpnja, od 19 sati. Završne seniorske utakmice igrat će se u subotu, 6. srpnja.



Uz seniorska muška i ženska natjecanja, tu su i utakmice juniorskih U-19 ekipa te Kids Day.



Turnir ima natjecateljski karakter. Osim novčane nagrade za najbolje, prijavljene ekipe prikupljat će bodove za plasman u finale PRO 3 x 3 Toura, koje će biti održano 16. i 17. kolovoza u Šibeniku.



Tour organizira Udruga PRO 3 x 3 uz potporu mnogih sponzora, a partneri turnira u Donjem Miholjcu su Grad, Turistička zajednica i Košarkaški klub. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike