Osijek
5. I 6. SRPNJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

Večer vina i umjetnosti: Prvi put dvije čarobne noći
Objavljeno 3. srpnja, 2024.
U Perivoju će se sljubiti umjetnost, vino i glazba u simfoniju za sva osjetila
Perivoj kralja Tomislava 5. i 6. srpnja omiljeni će osječki događaj pretvoriti u Vinski park. Ondje će se, naime, obje večeri od 18 do 1 sat poslije ponoći održavati Večer vina i umjetnosti, magnetski privlačna ne samo Osječanima nego i stanovnicima cijele regije.

“Dolaze nam večeri koje će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini ljetnog sutona Turistička zajednica Osječko-baranjske županije poziva vas uz partnere na putovanje kroz čaroliju okusa, zvukova i vizija uz poruku - dobro došli na Večer vina i umjetnosti, koja će se prvi put održati u dvodnevnom izdanju u predivnom Perivoju kralja Tomislava", poručuju iz Turističke zajednice Osječko-baranjske županije.

Obećavaju da će dvije čarobne noći biti posvećene iskustvu koje sljubljuje umjetnost, vino i glazbu u nezaboravnu simfoniju za sva osjetila. Stoga iskoristite prigodu da zavirite u svijet gdje svaka čaša vina nosi priču, gdje note glazbe plešu u ritmu srca, a umjetnost oživljava prostor poput čarolije.

“Kapetanice i kapetani glazbenog putovanja bit će Luise bend (5. 7.), Sing Song Swing (5. 7.), Fluentes (6. 7.), No Jazz band (6. 7.) te Omke, koji su spremni raskoš vina, umjetnosti i glazbe stopiti u neponovljivo iskustvo. Kao i uvijek, mnogima omiljeni događaj donosi art & lounge zone, gdje će se za poseban ambijent pobrinuti majstori good mood kotlića, ekipa In da Sofa. Za vizualni umjetnički dojam Večeri tu su umjetnici Nikola Faller i umjetnici udruge ReArt.

Odazovite se pozivu Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite spomenuta dva datuma na kalendaru kada ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina i umjetnosti već 12 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi.

“Vidimo se u Perivoju kralja Tomislava 5. i 6. srpnja, gdje će se svaka podignuta čaša biti poziv na slavlje života, ljepote i umjetnosti", poručuju organizatori.

Za više informacija posjetite mrežnu stranicu Visit Slavonia Baranja i Facebook događaj Večer vina i umjetnosti.

Ivana Rab Guljaš
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike