Regija
ISPRED ŠKOLE U GRADCU NAŠIČKOM

Novo parkiralište za veću sigurnost djece, djelatnika i roditelja
Objavljeno 29. lipnja, 2024.
GRADAC NAŠIČKI - U tijeku je gradnja novog parkirališta ispred područne škole u Gradcu Našičkom, Osnovne škole kralja Tomislava Našice. Sa završetkom radova bit će uređena četiri parkirna mjesta. To je još jedna investicija Grada Našica, koji će izdvojiti 5000 eura.

- Ovom investicijom utjecat ćemo na sigurnost učenika, ali i stanovnika Gradca. Očekujemo da radovi budu završeni u kratkom roku. Uz tu manju investiciju važno je istaknuti kako će uskoro na području Gradca Našičkog biti završena i aglomeracija, te će svako kućanstvi imati mogućnost opskrbe pitkom vodom iz gradskog vodovoda - rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba, koji je u pratnji suradnika i domaćina, predsjednika Mjesnog odbora Gradac Našički Bernarda Marjančevića i ravnateljice OŠ kralja Tomislava Vlatke Zahirović, obišao gradilište parkirališta. Gradonačelnik Kašuba je najavio kako će se zbog sigurnosnih razloga u Ulici Nikole Tesle postaviti pješački most. Ravnateljica Vlatka Zahirović naglasila je da je dosadašnje oronulo parkiralište ispred područne škole bilo velik problem, posebno za lošeg vremena.

- Novo parkiralište bit će odlična stvar za djecu, djelatnike, pa i roditelje. Kako u ovu školu idu i učenici iz naselja Londžice, na ovom se mjestu zaustavlja i školski autobus, pa će ovime sigurnost djece biti podignuta na višu razinu - poručila je Zahirović. S. Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike