Regija
OPĆINA ĐURĐENOVAC DARIVALA OSNOVCE

Učenicima 54 bicikla i 61 laptop
Objavljeno 27. lipnja, 2024.
ĐURĐENOVAC - Općina Đurđenovac prepoznala je važnost obrazovanja mladih te je za kraj školske godine osigurala prigodne darove za učenike četvrtih i osmih razreda Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac. Svi učenici četvrtih razreda, njih 54, nagrađeni su biciklima, a učenici osmih razreda, njih 61, laptopima. Svečana podjela organizirana je u Domu kulture, a osim učenika nazočili su i njihovi roditelji.



Bicikle i laptope učenicima su uručili načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović i ravnatelj škole Toni Markotić. ‘‘Učenici četvrtih razreda, odnosno oni koji završavaju malu školu i kreću u peti razred, nagrađeni su kvalitetnim biciklima kojima promoviramo zdrav život, a simbolično označavaju i put u bolju budućnost. Osmaši, koji su završili osnovno obrazovanje, dobili su laptope. Vjerujem da će im koristiti u daljnjem školovanju, a njihovim roditeljima olakšati troškove‘‘, rekao je načelnik Topalović i najavio kako će nagrađivanje učenika četvrtih i osmih razreda postati tradicija Općine.



Ravnatelj škole Toni Markotić zahvalio je Općini Đurđenovac na potpori i brizi za učenike osnovne škole. ‘‘Općina sufinancira prehranu, dodatne obrazovne materijale te pomaže u organizaciji izleta. Smatram da je ovakva suradnja hvalevrijedna i drago mi je da će se nastaviti‘‘, naglasio je Markotić.



Dodao je kako će općinsko nagrađivanje sigurno imati pozitivan utjecaj na generacije koje dolaze. S.F.
Možda ste propustili...

PRIZNANJE HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE

Našičkom parku nagrada za uredne zelene površine

NASTUPILI FOLKLORAŠI IZ PET ZEMALJA

Susjedi zaplesali u središtu Vinkovaca

Najčitanije iz rubrike