TvObzor
I DALJE NAJTRAŽENIJA DESTINACIJA

Ovog ljeta na Zrću još više sadržaja
Objavljeno 28. lipnja, 2024.
Prvi put stiže i najveći azijski trance event UnKonscious festival, i to od 17. do 19. srpnja

Zrće već godinama slovi ne samo kao najpoznatija party plaža u Hrvatskoj i regiji nego i kao jedan od glavnih aduta hrvatske turističke ponude. Noa Beach Club s nedavno ostvarenim impresivnim uspjehom – 12. mjesto na top-ljestvici svjetskih klubova DJ MAG, samo je učvrstio svoju poziciju najljepšeg i najvećeg open air kluba uoči sezone 2024.



Ova sezona donosi još više festivala, sadržaja i inovacija. Iako se čini da nema više što osmisliti, Noa uvijek ode korak dalje. Renoviran je ulaz u klub, tako da ćete ove godine, već dok prilazite Noi, razumjeti zašto je uvršten upravo na 12. mjesto prema izboru publike iz cijelog svijeta. Moderniji, monumentalniji i ljepši ulaz stvara dojam odlaska na neki drugi planet. Ako želite istražiti taj drugi planet, otok Pag svakako može ponuditi i onim najkritičnijim posjetiteljima ljepote na koje neće ostati imuni. U sklopu sadržaja koji se nudi gostima Noa Beach Cluba je i, primjerice, opcija najma ekoskutera, na kojem možete obići prekrasni Paški zaljev, koji na trenutke izgleda kao Mars. Iz netaknute i surove ljepote dijelova otoka direktno na Zrće na neki od festivala u ponudi ove godine.

Verknipt, renomirani nizozemski organizator najvećih hard techno događaja na svijetu, odabrao je upravo Nou za prvo hrvatsko izdanje ovog festivala, a na repertoaru je od 30. lipnja do 4. srpnja. Najbolji hard techno umjetnici stižu na Zrće, u pratnji najboljih rave umjetnika. Kombinacija zabave u Noi sa zabavom na brodu u sklopu Boat Party ponude garantiraju vrhunski festival. Tome u prilog idu i samo neka od imena koja će se naći ondje u sklopu Verknipta: Moia, Rudaki, Byorn, Vendex, Kuko, Adrian Mills, Nina Bender, Per Pleks i mnogi drugi.

Na Zrće prvi put stiže i UnKonscious festival, i to od 17. do 19. srpnja. Najveći azijski trance event imat će Zrće debi u Rocks Beach Clubu, pokraj Noe, kojim će zavladati tropska atmosfera i potpuna euforija, s obzirom na to da je ovaj festival jedan od najiščekivanijih u godini.

Noa Beach Club nudi i klasike – najposjećeniji festivali i ove godine stižu na Zrće, a to su već krajem lipnja Summertide (15. - 17. srpnja), Circus Maximus krajem srpnja (28. - 31. srpnja) ili, primjerice, Sunscape, koji je rezerviran za sredinu kolovoza (11. - 14. kolovoza). Plastik Funk, Kaaze, Regard, Nicky Romero, megazvijezda Steve Aoki, američko-indijski producent EDM-a KSHMR samo su neka od imena koja će rasplesati ekipu u Noi ovog ljeta. Rezidenturu ovog ljeta u Noi potpisuju Kaaze i Plastik Funk te moćna četvorka koja cijelo ljeto nastupa za vas, Noide, Lorenzo, Vandal Steve (jedan od rijetkih DJ-eva koji miksa uživo na četiri decka puštajući četiri pjesme odjednom) i Monks.

Adut Noa Beach Cluba nisu samo poznata svjetska imena koja iz godine u godinu stižu na Pag nego i sva ostala ponuda posjetiteljima zbog koje želite i više od Zrća. Renovirana plaža ispred Noe poznata po raskošnom sadržaju, baldahinima i ležaljkama, od prirodnih i organskih materijala, za opuštanje, a od ove godine i s umjetničkim instalacijama, bit će središnje mjesto svima u pauzama između festivala. Vrhunska gastroponuda nezaobilazan je dio Noa priče, kao i glamping resort ako želite luksuz i privatnost uz vlastiti bazen. Party brodovi su iskustvo koje se pamti, krstarenje Pagom uz glazbu i kupanje, neizostavan je doživljaj čim dođete na Zrće. Jedna napomena za one koji žele iskusiti svaku mogućnost koja se nudi na lokaciji – ako unajmite ekovilu u glamping resortu poviše Noe, party boat je for free. Isplati se definitivno. Noa Yacht Club nije novost, ali vrijedi napomenuti svake godine, a od ove imaju još jedan novitet – online možete rezervirati mooring u sklopu Yacht Cluba – privežete svoj brod uz Nou, a vi na odabrani party.

Vodeni sportovi, izleti, teretana, barber shop, tattoo & piercing bar, novi fan shop i novi Noa merch u suradnji s dizajnerom Stevenom Dockmanom - ponuda je bezbroj i svake godine je svaka od njih razlog za još više posjetitelja, što potvrđuje i broj gostiju na kraju svake sezone. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike