TvObzor
TICKET TO PARADISE

Mlaka komedija, ali s uvijek sjajnima Julijom i Georgeom
Objavljeno 28. lipnja, 2024.
ROMANTIČNA KOMEDIJA. REŽIJA: OL PARKER. GLUME: JULIA ROBERTS, GEORGE CLOONEY, KAITLYN DEVER, SEAN LYNCH, MAXIME BOUTTIER

I ptice na grani već znaju da su dobre romantične komedije danas prava rijetkost. Rijetko koja se može usporediti s bilo kojim naslovom iz zlatnog oba, u kojemu smo imali remek-djela autora kao što su Nora Ephron, Nancy Meyers, Garry Marshall, Rob Reiner i dr. Novi Netflixov film "Ticket to Paradise" jedan je od njih; to je mlaka romantična komedija koja vam neće ostati u sjećanju, ali ima dva aduta koji ju spašavaju i čine gledljivom: Juliju Roberts i Georgea Clooneya.



Zahvaljujući medijima dobro je poznato kako su Julia i George dobri prijatelji već tridesetak godina, a to se svaki put preslika i na filmsko platno, jer je njihova kemija uvijek sjajna i posve su opušteni u svakom kadru koji dijele. O njihovoj atraktivnosti i talentu ne moram puno pisati, jer je ovo jedan od onih filmova u kojima se čini kao da ne glume, nego je, eto, njih dvoje taj bivši bračni par koji se u mladosti na brzinu vjenčao, dobio kćer i razveo za pet godina. Sada njihova kći završava studij i odlazi na zasluženo putovanje, gdje drugdje nego na Bali, odakle joj je i dečko. Nevjerojatno, ali on nju tamo i zaprosi i na brzinu isplaniraju vjenčanje, kao i budućnost u kojoj i ona živi s njim na Baliju. Njezini roditelji, koji niti se viđaju niti su u dobrim odnosima, odluče surađivati u svojoj nakani da spriječe to vjenčanje i zadrže kćer u SAD- u, gdje joj predviđaju sjajnu poslovnu karijeru i, sve u svemu, bolji život, uvjereni kako njezina romantična ljubavna priča neće potrajati, kao što nije potrajala ni njihova prije 25 godina. Slijedi niz spački kojima pokušavaju otkazati svadbu, naravno putem se "neočekivano" ponovno zbliže, što na kraju, dakako, ima sretan kraj za sve sudionike.

Film je režirao Ol Parker, poznat po osrednjem nastavku superhita “Mamma Mia!”, tako da otprilike možete zamisliti stil ove dosta mlake komedije, koja vas neće natjerati na glasan smijeh, ali je dovoljno zabavna za ubiti vrijeme u hladovini tijekom ljetnih sparina.
Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

LJETNI POPIS ZA GLEDANJE NA STREAMING PLATFORMI

Pickbox NOW nudi policijske serije, istinite priče i nezaboravne drame

PRIČA KOJA NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM

Počelo snimanje nove serije “U dobru i zlu”

PRIČA O USPONU ENGLESKOGA NOGOMETA

Nogometna groznica: Borba za Premier ligu

Najčitanije iz rubrike