Mozaik
POSJETIO KLINIKU ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB

Baby Lasagna dao je Zavodu obećanu donaciju
Objavljeno 20. lipnja, 2024.
Glazbenik Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, posjetio je u srijedu Kliniku za dječje bolesti Zagreb, čijem je Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" donirao dio novčane nagrade koju mu je Vlada RH dodijelila za uspjeh na Eurosongu. Donirana sredstva namijenjena su opremanju Odjela za protočnu citometriju, priopćeno je danas iz KDB-a Zagreb.

Odjel provodi visokodiferentne pretrage uzoraka kojima prati brojne hematološke i imunološke bolesti dječje dobi, a što je važno za odabir optimalne terapije i adekvatnu skrb o malim pacijentima iz cijele Hrvatske.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić prilikom posjeta još je jednom zahvalio na donaciji mladom glazbeniku iz Umaga, te istaknuo kako su mali pacijenti veliki fanovi Baby Lasagne i željno iščekuju njegov sljedeći dolazak.

Vlada RH dodijelila je Marku Purišiću novčanu nagradu od 50.000 eura za uspjeh na Eurosongu, a on je nagradu odlučio donirati dvama pedijatrijskim onkološkim i hematološkim odjelima u Zagrebu.

Jedan od njih je Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" pri Klinici za dječje bolesti Zagreb. H
Možda ste propustili...

POČEO JE PRVI BURA FILM FESTIVAL U BAKRU

Otvorenje uz erotski film “Score”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POČEO 71. PULSKI FILMSKI FESTIVAL

Slavonija se pojavljuje
u tri filma ove godine

2

NA LOKACIJAMA U OSIJEKU I BARANJI

Završeno snimanje trilera
“Wrongful Death 2: Bloodlines”

3

POPULARNA AMIMIRANA SERIJA

Uskoro nova, dvanaesta sezona “Futurame”