Autoglas
POBOLJŠANI LOGISTIČKI KAPACITETI

Osječki centar Ciak Auta preselio u novi prostor i osigurao još bržu distribuciju autodijelova
Objavljeno 14. lipnja, 2024.

CIAK Auto, jedan od najvećih distributera autodijelova u regiji, preselio je svoj regionalni centar Slavonije na novu, modernu lokaciju u Ulici Jablanova 51 (zgrada bivše trgovine Brodomerkur).

 

Direktor regije Slavonija Zvonko Nikolin izjavio je povodom preseljenja: Tvrtka je intenzivnim razvojem i proširenjem ponude prerasla dosadašnji poslovni prostor i pokazalo se neophodnim preseljenje u prikladniji objekt sa skladištem od preko 3000 m2. Ovaj strateški potez omogućit će nam da bolje služimo naše klijente i partnere u Slavoniji te unaprijedimo kvalitetu naših usluga i proizvoda. Nova lokacija, opremljena novijom tehnologijom i poboljšanim logističkim kapacitetima, osigurava bržu i učinkovitiju distribuciju auto dijelova i prateće opreme.

S preko 25 godina prisustva u svijetu autodijelova u Hrvatskoj i zemljama okruženja, CIAK Auto se svrstava među najveće distributere autodijelova i opreme. Tvrtka je prisutna u pet zemalja regije: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini. Posjeduje široku mrežu distribucijskih centara i maloprodajnih trgovina, omogućavajući brzu i efikasnu dostavu proizvoda kupcima.

Kao pouzdan partner vozačima i servisima, CIAK Auto nudi širok spektar proizvoda i usluga za sve potrebe automobilske industrije te zastupa renomirane svjetske proizvođače autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila, a član je i AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem razmjene informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost.

Tvrtka CIAK Auto posvećena je zaštiti okoliša i održivom poslovanju, te je jedini distributer autodijelova u Europi koji svojim partnerima nudi zbrinjavanje svih vrsta opasnog otpada – otpadnih akumulatora i baterija, otpadnih motornih ulja, ambalaža onečišćenih opasnim tvarima, otpadnih filtera, guma, boja i lakova.

Milan Bugarić